Probudio se misleći da ga je mačka ogrebala međutim nije bilo tako!

Nemi Čand (35) iz Radžastana spavao je u polupijanom stanju ujutro se probudio mamuran sa “ogrebotinom” Kako je Čand živeo sam sa dve mačke, verovao je da ga je mačka iz ko zna kog razloga ogrebala tokom noći..ipak nije na kraju bilo tako!

Zanimljivosti 05.10.2021 | 16:34
Probudio se misleći da ga je mačka ogrebala međutim nije bilo tako!

Međutim, Nemi je video da “ogrebotina” (ranica) ne prolaz i da njegovo stanje i bol postaje sve neprijatnija. Posle sedam sati kolebanja šta da radi, otišao je u bolnicu i tamo su mu lekari konstatovali metak u telu odnosno ranu od metka!

Zapravo, trojica prijatelja koji su bili s njim u sobi te večeri kad se pilo, savetovali su mu ujutro da ode i vidi šta mu je.

Paralelno s njegovim odlaskom na pregled, prijatelj je u sobi pronašao zalutali metak. Ništa mu nije bilo jasno. S druge strane, prozori kuće bili su otvoreni a kod komšije je iste večeri bila neka proslava.

” Mora da je neko pucao iz pištolja, pa je metak ušao kod Nemija u kuću. Imali smo sreće, mogao je nekog da pogodi od nas ” rekao je Nemijev prijatelj šta mu se motalo po glavi dok mu je drug bio na pregledu.

A tamo je ustanovljeno da je Nemi ranjen i to kada ga je zalutali metak pogodio veoma blizu bubrega.(sliku možete videti ovde)

” Imao je puno sreće. Metak je za nekoliko centimetara promašio vitalne organe. Mogao je da premine na licu mesta ” rekli su lekari iz bolnice u Ranivari.

Tamošnja policija istražuje pucnjavu te je istražuju kao pokušaj ubistva. Dve su verzije za sada u igri. Prva kaže da je neko sa obližnjeg veselja pucao ka Nemijevoj kući umesto u vazduh, a druga da je na ulici bio obračun dve grupe momaka, pošto su neke komšije i tu prijavile pucnjavu.

“U šoku sam. Mogao sam da umrem” bilo je sve što je rekao za indijske medije nakon što su mu hirurzi odstranili metak iz tela.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar