Ona je oživjela glas muzičke legende Silvane Armenulić

Pjevačica Suzana Branković, koja u filmu "Toma" izvodi numere pokojne muzičke legende Silvane Armenulić, kaže da je jedva zadržavala suze dok je pred publikom pjevala pjesmu "Ponoć".

Magazin 13.10.2021 | 18:34
Ona je oživjela glas muzičke legende Silvane Armenulić

Nije mnogo puta u životu slušala sevdalinke, a do momenta kada joj je ponuđen angažman pjevala je samo nekoliko Silvaninih pjesama na proslavama, priča nam profesorka pjevanja i nekadašnja članica benda "Bjuti kvins".

"To je bio izazov. Trebalo je da otpevam nešto od Silvane i pošaljem snimak. U tom trenutku sam preslušavala njene pesme, kako bih mogla da dobijem tu boju. Pošto sam profesor pevanja u školi, mogu da prepoznam tehničke stvari. Ali bilo je najteže da zvučim tužno i setno", iskrena je Suzana Branković.

Pjesma iz filma "Ponoć" nije postojala u izvođenju Suzane Armenulić, Suzani je, stoga izazov bio da se potrudi da njena interpretacija bude u duhu legendarne Silvane.

"Otpevali smo je Aco Pejović i ja na premijeri filma u Nišu. Jedva sam se suzdržavala da ne plačem. Publika je posle prvog slušanja zapamtila refren, bilo je nestvarno", ispričala je Suzana za b92, a na pitanje da li je plakala dok je gledala film, odgovorila je: "Jesam, kao kiša".

Inače, omiljena Silvanina pjesma joj je - "Ah što ćemo ljubav kriti", iako je po prirodi ipak vesela osoba i ne obraća mnogo pažnje na riječi pjesme, koliko na samu izvedbu.

(B92 Foto: Instagram)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Opet

13.10.2021 20:13

Ovo dvoje.Ooooo,za ime svijeta i naroda.

ODGOVORITE