Stanivuković i Nešić složni oko izbora u Prijedoru

- Imajući i vidu rezultate DNS u gradu Prijedoru postigli smo punu saglasnost o tome da kandidata za gradonačelnika predloži DNS, a gospodin Stanivuković će u punom obimu dati svoj doprinos toj kampanji, saopštio je Nešić. 

Republika Srpska 15.10.2021 | 15:31
Stanivuković i Nešić složni oko izbora u Prijedoru

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić saopštio je da je obavio razgovor sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem i da su saglasni da su izbori za gradonačelnika Prijedora velika šansa da jedinstvom opozicije i pobjedom uđemo u godinu velikih političkih promjena u Republici Srpskoj. 

"Imajući i vidu rezultate DNS u gradu Prijedoru postigli smo punu saglasnost o tome da kandidata za gradonačelnika predloži DNS, a gospodin Stanivuković će u punom obimu dati svoj doprinos toj kampanji", smatra Nešić.

U Prijedoru ćemo, kaže on, zajedno pokazati snagu narodne opozicije protiv odnarođene vlasti i pobjediti.

(BN Foto: facebook) 

Komentari / 18

Ostavite komentar
Name

Igor

15.10.2021 13:43

Strasno .

ODGOVORITE
Name

Boban

15.10.2021 13:46

Daste bili pametni pobjedilibi iprosle izbore ove mafiase

ODGOVORITE
Name

...

15.10.2021 13:55

Dobitna kombinacija i spas za Prijedor ?

ODGOVORITE
Name

Dribler 1. dio

15.10.2021 13:57

Situacija u Prijedoru? Da li je moguće da je to dobro isplanirana igra Dodik Milorada??? Prevarant i politički lisac je već godinama na vlasti raznim prevarama, podvalama, kradjom i potkupljivanjem i podmićivanjem političkih aktera u RS. Nisu mu strane ni ucjene i iznude. I moram priznati da je do sada to vrlo uspješno radio ( uz ogromnu imovinsku korist koju je ostvario sjedenje narodu na grbači mu najbolje ide za rukom ) Trenutno jako loše stoji politički i povjerenje naroda u SNSD je srozano na najnize grane. Neke oprobane trikove Dodik koristi i dalje ( price o samostalnosti i slično ) ali bez neke ozbiljnije strategije šanse za ostanak na vlasti su mu skroz male. Nešić i Selak, dva novopečena opozicionara , su sigurno servirana opoziciji kao Trojanski konji i čekaju da nakon izbora završe dil koji su sa Dodikom sklopili pre isceniranog razlaza DNS i SPS sa SNSD. Koliko je taj potez ovog trojca narod pročitao, za razliku od većine opozicionih lidera, najbolje se vidjelo na protestu opozicije prije nekoliko dana u Banja Luci. Narod na trgu im je dobacivao i negodovao dok su oni glumili na bini poput najlošijih glumaca a svi su vidjeli i veliki transparent : OD PAPAKA CRVENI SE BINA, NAŠU PODRŠKU SAMO VUKAN IMA !!! Zna se ko su ti papci , a ako neko slucajno nije razumio poruku mogao je da primijeti da je transparent istaknut samo dok su za govornicom bili Nešić i Selak. Upravo ću Nešića ponovo povezati sa Prijedorom i cijelom pričom oko Dalibora Pavlovića , skandaloznih fotografija, ostavke i svega sto se dešava u tom gradu….

ODGOVORITE
Name

Djoko Krstin..

15.10.2021 16:18

Ma sta pricas ti.... Dns je podrzao SDS u Bjeljini i pobjedili su... DNS je podrzao PDP u Banja luci i pobjedili su... Da je PDP i SDS podrzao Dns u Prjedoru sigurno bi pobjedili... Bez DNS-a nema promjena...

Name

Dribler 2.dio

15.10.2021 13:58

…. Pavlović je podnio ostavku i u CIK-u i na pomolu su vanredni izbori u Prijedoru! To je izvanredna prilika za opoziciju da preuzme taj grad i na vjerovatno poslednjem okršaju glasačkim listićima prije izbora 2022. godine do nogu potuče nokautirani SNSD i tako sebi da nenadoknadivu prednost pred izbore sledeće godine. Na prvi pogled stvarno je tako… Ali mogućnost da je Dodik to sve izrežirao mijenja pogled na cijelu stvar. Nešićev DNS je suvereno vladao Prijedorom godinama i on će na vanrednim izborima skoro sigurno kandidovati svog covjeka za gradonačelnicku fotelju bas iz tog razloga jer je DNS tu najjači. To je izvanredna prilika da se Nešić tu postavi kao predvodnik opozicije i da se ustoliči kao lider koji može da pobijedi Dodika i SNSD. Sigurnom pobjedom u Prijedoru DNS i Nešić će postići svoj cilj ,a to je predstaviti se kao stranka i lider koji mogu da se bore protiv Dodika i da ga pobijede. Narod treba u to da povjeruje i da da odredjen broj glasova Nešiću i DNS-u da udju kao faktor u Narodnu skupstinu RS bez koje nema ni skupstinske većine a ni Vlade RS! Dodik koji će gotovo sigurno izgubiti na predsjednickim izborima i izborima za clana predjednistva ostati na vlasti može samo kao predsjednik Vlade RS i sigurno o tome razmišlja kao o planu B. U tome mu može pomoći najviše Nešić i zato mu je bitno da ovaj popravi svoj rejting i popularnost medju biračima. A kako postoji ta opcija da su sve unaprijed dogovorili i iscenirali tako opozicija mora da bude jako oprezna kad je Nešić u pitanju. Jer bitange su to….

ODGOVORITE
Name

DILBER JE VIKAN

15.10.2021 15:54

???

Name

Xyz

15.10.2021 14:04

Auuu top!!!

ODGOVORITE
Name

Mikac

15.10.2021 14:04

Razvalice! Svaka čast!

ODGOVORITE
Name

Igor

15.10.2021 14:20

Sta ti pricas, zbog tebe i tvoje stranke su izgubili Prijedor. Zbog vase sujete i kandidovanja one gospodje, Dns je i izgubio. Zato sad imaju i moraju imati svog kandidata.

ODGOVORITE
Name

PDP Banja Luka

15.10.2021 15:36

SDS Bijeljina, DNS Prijedor..... Tri najveca grada.....

Name

SRCE

15.10.2021 14:41

Ispusi ga SNSD.

ODGOVORITE
Name

SAMO

15.10.2021 15:01

Pošteno,isložno,udružena opozicija može sve!

ODGOVORITE
Name

Edo

15.10.2021 15:08

Pa valjda je opozicija, kompletna, trebala izaci sa svojim jednim kandidatom i kraj priče. Ovo nesicevo guranje i izlazak u javnost, bez saglasnosti citave opozicije, upućuje na nejedinstvo iste. Ne valja mu ovo Vec neko vrijeme se ponavljam i ponovicu se opet jer sam ubijedjen da je ispravno: OPOZICIJA JE PREGOLEMA

ODGOVORITE
Name

Duško

15.10.2021 15:12

Jedino tako možete nešto napraviti.

ODGOVORITE
Name

Eh

15.10.2021 16:31

Samo opozicijo SLOZNO PRIJEDOR JE UZ VAS.

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

16.10.2021 08:17

Nema od toga ništa. Sloga i jest najveći problem. Zato će opet dobiti isti.

Name

NEVESINJAC

16.10.2021 12:46

Drasko cuvj se tog lopova do juce je bio sa DODIKOM a sad nesto prica da nebi ti slucajno izgubio popularnos kod naroda zbog njega