Produžen pritvor Belivuku i njegovoj grupi

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana Veljku Belivuku i drugim članovima njegove kriminalne grupe.

Srbija 23.10.2021 | 11:14
Produžen pritvor Belivuku i njegovoj grupi

Kako se navodi u saopštenju, prema Veljku Belivuku, M.M, M.B, M.B, S.L, N.J, V.D, D.T, N.S, N.Đ, N.L i M.A pritvor je produžen zbog opasnosti od bekstva, zbog sumnje da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i jer je za krivična dela koja im se stavljaju na teret propisana kazna zatvora preko deset godina.

Prema okrivljenima A.V, M.T, F.I, Ž.K, V.G, M.S, M.L.S, A.D i A.S pritvor je produžen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i jer je za krivična dela koja se stavljaju na teren propisana kaznena zatvor preko deset godina.

(B92 Foto: ata images) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Febo

23.10.2021 09:31

Oni su zasluzili smrtnu kaznu a ne kaznu zatvora za zvjerstva koja su pocinili.Jednostavno ako je zivotinja bijesna nemoze se izlijeciti ili popraviti to stanje ona se mora ubiti a oni pripadaju toj vrsti zivotinja!

ODGOVORITE
Name

Dobro Sad

23.10.2021 11:43

Ili imate ili nemate predmet ? Ili je sve ovo predstava za široke Narodne mase. Pripisati nekome onakve monstruozne zločine a tretirati ga kao kradljivca automobila, nema smisla, stvarno.

ODGOVORITE
Name

Neso

24.10.2021 17:01

Da su zakonu stare Juge, oni bih odavno već bili na Golom otoku, i nikakve priče ne bih bilo. Čuj, raztmišlja se da se brane sa slobode, pored onoliko napisanih zločina. Pa ili jesu ili nisu?

ODGOVORITE