Šta je Milorad Dodik zaboravio da kaže predsjedniku Srbije?!

Kaže da je iz posljednjeg rata mogao izaći kao general, a prikri da je švercovao cigaretama i to ne ronhilom, nego i kratkim partnerom.

Republika Srpska 23.10.2021 | 23:59
Šta je Milorad Dodik zaboravio da kaže predsjedniku Srbije?!

Nije prvi put Miloradu Dodiku da po Beogradu priča laži i sebe predstavlja jedinim junakom s ovu stranu Drine.

Međutim, sinoć prećera, ali baš prećera i to u prisustvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kaže da je iz posljednjeg rata mogao izaći kao general, a prikri da je švercovao cigaretama i to ne ronhilom, nego i kratkim partnerom.

- Ne priča kako je tokom rata bio ustavotvorac muslimansko-hrvatske federacije, nego da je vodio jedinice....

- Ne priča ni kako je u sarajevskom Narodnom pozorištu među rijetkim Srbima bio baš on, koji je pažljivo slušao govor tadašnjeg američkog predsjednika Bila Klintona...

- Ne priča ni kako je po Sarajevu pravio strancima spiskove nepoželjnih Srba i to baš te, i tada, kao što i danas govori, neprijateljske stranke.

- Ne priča kako je došao na vlast i čiji svježi dašak vjetra s Balkana je bio.

- Ne priča ni kako su prvi haški zatvorenici dobrovoljno otišli u Hag i ko je posredovao u tome...

- Ne priča ni kako je prekinuo platni promet sa Srbijom...

- Ne priča ni kako je SFOR upadao u policijske stanice...

- Ne priča ni o Brčkom, koji presijeca Republiku Srpsku...

- Ne priča ni o Jasenovačkoj građi, koja je otišla iz Banjaluke u kamionima SFOR-a... 

- Ne priča ni o Prudskom sporazumu, kao ni o aprilskom paketu, gdje je stavio svoj potpis i gdje Republike Srpske da je zaživjelo ne bi ni bilo...

- Ne priča ni da je on bio glavni zagovornik prenosa nadležnosti s nivoa Republike Srpske na BiH, od granične službe, pasoša, grba, himne, puta ka NATO-u, vojske, SIPE, OBA-e...

- Ne priča da su glasovima njegove stranke u Parlamentu BiH usvojeni svi nametnuti zakoni bivših visokih predstavnika, sa kojima je drugovao...

- Ne  priča ni kakav je njegov odnos bio prema Crkvi...

- Ne priča kako i uz čiju pomoć istjera legalno izabranog predsjednika Republike Srpske iz Banskog dvora...

- Mnogo je toga da se pobroji i sigurno danas Dodik bi to najradije zaboravio i da, ako imalo ima stida, svaki put mora bar s malo nelagodnosti da osjeća kada stoji uz Vučića, koga je takođe zajedno sa SFOR-om, "najurio" iz Banjaluke sa svečanosti povodom inauguracije tadašnjeg predsjednika Nikole Poplašena, a koji je bio u delegaciji tadašnja Vlade Jugoslavije. 

- Ne priča Dodik ni kako je vrijeđao sadašenjeg predsjednika i kako ih je zvao pobačajem i to baš onda kada je SDS stao uz Vučićev SNS.

- Ne priča ni o vili na Dedinju u Beogradu i mnogo toga... 

I normalno je da ne priča o svojoj izdaji, zato priča građanima Srbije koji ga ne poznaju, a da ga poznaju stidjeli bi se njegovih bajki jednako kako se stide borci, porodice poginulih, radnici, penzioneri, zdravstveni radnici, profesori...u Republici Srpskoj.

Predsjednik Srbije, čija pomoć Dodiku je potrebna, zna ko je Milorad Dodik. Ni njemu nije bilo prijatno slušati Dodikovu tiradu neistina i obmana, ali za predsjednika Srbije, Srbija i srpski narod su ipak ispred svega.

(BN)

Komentari / 83

Ostavite komentar
Name

Mika

23.10.2021 23:54

Ma ko to ide i laže po Srbiji!? Odavno smo ga mi ovamo prozreli .

ODGOVORITE
Name

Baja veliki

24.10.2021 04:46

Pogodite ko je od nas najbolji u bilo čemu? Pa moja skromnost..

Name

Kosta

24.10.2021 05:10

Odavno je Dodik prešao crvenu liniju i Predsjednik Srbije ne smije više sebi dozvoliti da se sastaje s tom bitangom kojoj će se uskoro suditi zbog brojnih kriminalnih djela.Nije dodik Republika Srpska!

Name

Robin hud

24.10.2021 06:06

Gori je Vucic koji trpi ovu budalu i jos ga naziva predsjednikom. Zna li neko cega je to Dodik predsjednik osim sto je predsjednik SNSD-a?

Name

Borac

24.10.2021 06:22

Zaboravio je kazati da je on i njegova porodica sve pokrali. Sto ne rece kako je vico sve tendere dobijao od zeljkovica,za uvoz m.opreme.

Name

VRS-RVI

24.10.2021 08:50

Mene je stid bilo slusati lazi koje iznosi lazni patriota i vodja sekte!!! Dali je iko normalan u Srbiji povjerovao toj bitangi??? Mislim da nije!!! RS sa njim moze samo u jos vecu provaliju i nestanak!!! On neprestavlja ni 20% gradjana RS, a jedan od ti sam i ja, i svi BVRS trebamo mu zabraniti da prica o VRS ,a kamo li da se nesto “hvali”!!! On je VRS i unisti “Vojsko voljno”, Srpski dinar izbacio iz platnog prometa RS, Brcko predao iz sastava RS!!! Tuzno je da se Vucic “neogradi” od lazova , kakvog Srpski narod nije i nece zapamtiti!!! Stidi se bitango i odlazi, da ovaj narod bude ujedinjen, i da se slaze, sve dok si ti tu sloge nema!!!

Name

Spori Gonzales

24.10.2021 09:01

Ma šta general, ti si mogao biti NAPOLEON!

Name

Industrijska zona Šekovići

24.10.2021 09:06

Najači je sa pilotskom kacigom i naočalama. Kako mu je navukoše? Ha ha ha...To je njegov jedini put kad je uniformu obukao!

Name

Zasto

24.10.2021 09:23

Zasto Vuci ne preispita Dodikovo bogatstvo na prostorima Srbije ,sve on to zna i onda moze da zakljuco da ogromne ville i stanovi ostala imovina nije kupljena zaradjenim novembre vec opljackanim od naroda i drzave .nije ni od ratnog sverca cigara kupio nista sve je to pokradeno od naroda..

Name

Lako je biti general..

24.10.2021 12:07

..kad šalješ drugu djecu od vardara do triglava a svoju fino u moskvu

Name

Yu

24.10.2021 12:36

A ste o njemu pisu srbijanske novine.NISTA. Pa vi malo razmislite.

Name

Mihajlo

24.10.2021 12:48

Ljudi moji ima li u svijetu da dezerter ima mogucnost da od porucnika dodje do cina djenerala. Da nije zalosno bilo bi smijesno.

Name

Bosanac

24.10.2021 14:09

Treba skinuti ovaj trio s vlasti pa da i običnom čovjeku jednog dana svane..

Name

Pero

24.10.2021 14:54

Pa neprica to pa neprica to, draga opozicijo svestemu agumentovali ali I maloje mogloje I vise. Dragi komentatori HAJDE da silvino taj Dan kad ode lazov umjesto 9 janovara toce biti veca radost

Name

Nemanja

24.10.2021 00:27

Zaboravili ste napisati da je Dodik dok je Vučič pričao o ekonomiji, zaspao, te da ga je Vučic u jednom trenutku upozoruo da su mu misli odlutale i da ga ( Dodika) ekonomija očigledno ne zanima!?

ODGOVORITE
Name

grga

24.10.2021 05:17

Razmisljao o nezavisnosti,koju svi Srbi zele i koju ce dobiti.

Name

Bane

24.10.2021 00:28

Šta kaže, mogao sam u ratu biti general, ali nije - Jer mu je bilo unosnije da švercuje Ronhil, Partner i gorivo preko Rumunije.

ODGOVORITE
Name

Како лаже

24.10.2021 07:25

Видео сам га као војника,у касарни Маховљани мај 1992.имао је беле упртаче. Нестао је врло брзо и појавио се у странци Анте Марковића у Сарајеву. Није био припадник ВРС.

Name

Aleksa

24.10.2021 00:35

Da li ste primjetili da je Vučič nakon salve Dodikovih optužbi na račun opozicije i SDS-a vrlo kulturno odgovorio da on u ovakvim važnim i odsudnim državničkim skupovima ne koristi riječi za unutrašnje stranačke obračune sa opozicijom. Popišao ga je, samo je pitanje da li je to Dodik upošte razumio!?

ODGOVORITE
Name

Sasa

24.10.2021 08:57

Nije razumio, i posle toga je opet pricao lazi i optuzivso opoziciju.

Name

Borko Milovanović

24.10.2021 00:54

Šizofreni idiot,kad ode u BG manji je od makovog zrna. Tamo je tobožnji patriota i čovjek kompromisa,a kako dođe u BL postaje ne prepoznatljiv. Šta če mu Vučić neka sam rešava problem u koji je svojom suludom politikom uvukao RS. Ne prestaješ da ponižavaš narod a posebno borce koji su stvorili RS i dali ti je na upravljanje. Rekao je večeras da je mogao biti general. Mile za generala treba imati pameti i vojničke vještine kao i škole naravno. Ti si se u tim vremenima odlučio da budeš švercer i donator,a sve što se kasnije događalo veoma je poznato.

ODGOVORITE
Name

Milica

24.10.2021 00:58

Ma šta priča Dodik!? Kako je došlo do toga da se stidimo svog porijekla? Kako smo došli do toga da se stidimo svojih roditelja, djedova, pradjedova? Kako smo došli do toga da su nam svi u svijetu neprijatelji? Pa ko smo mi ako je tako? Zar ne trebamo razmisliti u čemu je problem i ko nas je doveo dotle? Hoćemo li da živimo u svom siromaštvu, jadu, bijedi, mržnji a da djecu šaljemo u taj isti svijet koji nas mrzi i koji mi mrzimo? Gdje su nam djeca i gdje žele otići iz ove ludare? Nije do njih, do nas je!

ODGOVORITE
Name

Re Milica

24.10.2021 07:13

Bravo za komentar!

Name

zora123

24.10.2021 16:20

Kako zakljuci jadna da je Dodik kriv sto nas ne vole u svijetu? Cula od Sarova ili Pdp pocasnog krmka?

Name

Mišo

24.10.2021 01:02

Dodika valja u zatvor zbog kriminala pa ga hvata panika boli njega briga za narodom.Kada je se švercer ikada brinuo za narod boli njega briga ,zna i on da kad padne sa vlasti ide na robiju valja opravdati kredit za sina od 3 miliona pa prodaju Telekom operatera i još svašta što se valja iza brda,pa sad treba sve ukinuti samo ostaviti sudove kojima on kontroliše da izvuče dupe, ali nemoguće jebda se izvuče,ovo su zadnji trzaji,jedino ga Vučić može izvući da mu dozvoli da pobjegne sa parama što je ukrao srpskom narodu u Srpskoj pa da to trosi po Beogradu iz svoje vile na dedinju ili negdje u Moskvi.

ODGOVORITE
Name

Re

24.10.2021 07:17

Naivan si ako misliš da će bilo ko u zatvor.

Name

Bata

24.10.2021 01:06

A je'l ti Vučiću misliš da Dodik može ostati predsjednik Republike Srpske i član Predsjedništva BiH poslije svega posle ovoga šta je uradio i šta radi protiv naroda od kojeg prima platu!? Zna se šta njega čeka, kad,tad!

ODGOVORITE
Name

Bruka

24.10.2021 05:11

Od covjeka.Zasto on uopste i ide u Beograd?Da se sramoti.Sram ga bilo.

Name

Nada

24.10.2021 06:46

Re Bata, postavili ste pravo pitanje Vučiću. On smatra da je taj kriminalac nama vladar, on je uništio život na roda u RS i što prije ga se treba rešavati jer dalje nema kud. Sa njim se ne dogovaraju putevi i aerodromi. To je lopov i gotovo. Samo ne dobronamjernim za narod u RS to nije jasno pa izgleda ni Vučiću. A tu je i Prointer.

Name

ALEKSANDAR LAJIĆ - SRBAC

24.10.2021 01:58

Nije ni daleko od istine. Ko je sve i za vrijeme rata, a tek poslije postao "general" i "komandant" - dobro je ovaj narod ikako i živ. Na potezu Srbac - Laktaši, koliko ih samo ima što su se "vozikali" tuda za vrijeme rata, pravdali odustvo "zdravljem", pucali sebi u noge i ruke i kupovali parama "odsustvo" - a sada pričaju priče "gdje su bili", kako su "komandovali", kako su došli do čina "generala", te troše penzije i dodatke - a rata vidjeli isto kao i ja. S' tim, da sam ja rođen '91. godine. Što ne bi i on sada. Kako nije moguće, dok ima živih ljudi i znaju ko je gdje bio - da naprave spisak i da bude dostupan javno (kao u Hrvatskoj, "registar branitelja"). I da se tačno zna. Nije problem u tome što neko nije učestvovao, nije smio i slično. Problem je, kao što rekoh što takvi danas pričaju "bajke" i prave od sebe neke "izmišljene" vojnike, te uživaju sve ne zaslužene privilegije. Kako ih samo nije sramota, onih poginulih i grobova njihovih, ranjenih i onih što su ostajali bez ruku i nogu i njihovih porodica!

ODGOVORITE
Name

Ne treba registar,

24.10.2021 08:28

Trebaju pravedne naknade borcima. 10 KM po mjesecu učešća u ratu, i da se usklađuje sa rastom ostalih primanja. Naši nadristručnjaci su borce podijelili u nekakve kategorije i u raznorazna udruženja da bi razbili jedinstvo i minimizirali uticaj. Neko ko je bio od prvog do zadnjeg dana u ratu, prima sramotnu naknadu od 150 KM. Borci su osramoćeni i gurnuti na margine društva da ne smetaju dok dezerterska politička banda pljačka državu.

Name

ima nas koji pamtimo

24.10.2021 02:09

Posto svi znamo da Vucic vise nego dobro zna sve o Dodiku [cak i onda kadu stvari Vucicu stalo do Dodika kao pojedica ili mu je vise stalo do Srba iz Bosne. I ja sam primjetio kako i koliko se u subotu na konferenciji za stampu Vucic osjecao neprijatno kada je Dodik govorio o opoziciji iz RS. - kako je RS Srbin govorio protiv RS Srbina samo zato sto se sa njim politicki ne slaze. Na konferenciji za stampu zbog zbiljnosti situacije u Bosni Vucic nije htio da govori ista ruzno protiv Djilasa, Jeremica, Tadica,.. dok Dodik na konferenciji za stampu nije prestajao 'lajati' protv Sarovica, Govedarice, Nesica,.. A sve to me podsjetii na 2012. kada je Dodik u Novom Sadu na predizbornom skupu podrzao Tadica i govorio protiv Nikolica i Vucica

ODGOVORITE
Name

Izbjeglica

24.10.2021 03:19

Mogao sam biti kapetan na Bela Ladja. Hahaha. Isti je.

ODGOVORITE
Name

Boris

24.10.2021 08:06

Sve je rekao o svom poimanju srpskog jedinstva.

Name

borac

24.10.2021 03:38

Kod kuce je poznat kao obicna londra.

ODGOVORITE
Name

KAŽE BANDIT!

24.10.2021 04:50

'NSRS ĆE DONIJETI,ŠTA GOD VEĆ,O VRAĆANJU NADLEŽNOSTI,SA PRELAZNIM PERIODOM...KOLIKO BUDE POTREBNO'! E sad,ovce pokušajmo razmisliti koliko će trajati taj"PERIOD",dok ne dobije još koje izbore?!

ODGOVORITE
Name

BL

24.10.2021 05:03

Ovakvim tekstovima treba osvježiti pamćenje ovom glupom narodu koji ne pamti ni sta je juče ručao. Ali šta vrijedi kad je taj isti narod polupismen pa slabo čita. Hej vi što glasate za njega, prije nego izadjete na glasanje zavirite u svoj novčanik i frižider pa onda dobro razmislite. Nemojte se prodavati za bijednih 50 KM.

ODGOVORITE
Name

Re

24.10.2021 08:26

Nebi se složio sa tobom, mnogo fukara se uz njega obogatilo. Nikakvo čudo da ga smatraju za Boga. Braneći njega, oni u stvari brane sebe i nelegalno stečeni kapital.

Name

Crni Djordje

24.10.2021 05:13

Sve je ovo performans, da bi na kraju otišao kao žrtva i srbenda. Sve radi da bi bio smijenjen, samo da ne dočeka izbore na vlasti, jer će ga narod počistiti na glasanju. Pobrojano u tekstu je 3%, a glavno njegovo nedjelo je sistemska pljačka, ogromnih razmjera, na svim nivoima.

ODGOVORITE
Name

Srb in

24.10.2021 05:28

Njemu niko više ne može pomoći, bez obzira na laži i klevete. GOTOV JE

ODGOVORITE
Name

Re SRB in

24.10.2021 07:52

Jos ce na kraju ispasti "mučenik"

Name

Nela

24.10.2021 05:33

Sram ga bilo,nasi leze po haskim zatvorima,a on doprinosio tome.

ODGOVORITE
Name

Bl

24.10.2021 05:39

Hocemo li docekati da ovoga i njegovu familiju uhapse i u zatvor a moraju svi jer su mu djeca sestrici kumici jos bahati

ODGOVORITE
Name

Ja

24.10.2021 05:46

ne mogu da shvatim da mu g. Vucic pomaze i brani!

ODGOVORITE
Name

Фочак Р. К.

24.10.2021 05:49

Владика Раде написа "...нико крупно ка турчин не лаже..". Ова јајара из Бакинаца лаже крупније од турака. Не могу му под пету добацити.

ODGOVORITE
Name

MM

24.10.2021 06:02

Moglo bi se reći:,,Otišao Šojić kod njegove eksencije"Šta reći o šverceru nego da je postao sprdnja velikih razmjera

ODGOVORITE
Name

XXXX

24.10.2021 06:16

Milu kao moralnu verikalu za predsednika UN. Takve treba covecanstvo?

ODGOVORITE
Name

VIDOV JAK

24.10.2021 06:18

Xaxaxaxax...nista pametno,nista znacajno.

ODGOVORITE
Name

XXX

24.10.2021 06:31

Vucic prekinu pitanja novinara !?? Vidio Vucic da Dodika drmaju ozbiljniji napadi dvostruke licnosti, da se moze pretvoriti u delirijum ludila pa ga posla kuci .

ODGOVORITE
Name

Milan

24.10.2021 06:45

Komentar je za desetku medjutim ipak Vucic vise vjeruje dodiku i maksimalno ga podrzava.

ODGOVORITE
Name

Boki

24.10.2021 06:46

On dodig, je nenadmašan lažov. Možda je mogao biti general, a da nije bio dezerter, ratni profiter i da je učestvovao u ratu. Nije on kriv, rodio se kriminalac, kriv je onaj ko glasa za takvu spodobu.

ODGOVORITE
Name

Србо

24.10.2021 06:50

Додик је заборавио да каже да мора да оде и сад извлачи што више и од себе прави свеца а све је уништио и похарао са своим људима кои га подржавају и кои су се обагатили, погледајте од десетак његових сарадника колико су богати и гдје њихова дјеца раде и кои су у аферама а имали и једна афера и гдје дјеца опозиционара раде.

ODGOVORITE
Name

Rade

24.10.2021 06:52

Burle je manipulator svjetske klase

ODGOVORITE
Name

Dodika

24.10.2021 06:53

Dodika ne zanima ni ekonomija ni Srpska ni narod, Dodika samo zanima kako da ostane na vlasti i sutra bi poljubio Bakira u dupe samo da ostane na vlasti i sačuva milione koje je pokrao od ovog napaćenog naroda , uvukao je sina i svu porodicu u kriminal i svjestan je on ako izgubi vlasppt da će svi iz porodice završiti u zatvoru! Svi koji vjeruju da. Dodika nešto drugo zanima osim vlasti i novca grdno se vara! Podviće Dodik rep pred Bakirom ali narod je ustao i nema mu spasa!

ODGOVORITE
Name

Q

24.10.2021 07:07

Prof. dr. Slavo Kukić; "Dodik mi je rekao da je jednom bankrotirao i da sebi neče dozvoliti da više ikada ostane bez novca".

ODGOVORITE
Name

Eh

24.10.2021 07:14

Svercovao je cigarete a gdjeje zaboravljen alhohol Konjak ,vinjank , loza itd.

ODGOVORITE
Name

Simo

24.10.2021 07:17

Opasad bandita, spreman na sve. Teško nama.

ODGOVORITE
Name

Dentes

24.10.2021 07:25

Klasican CIA operativac, mediokritet, pun oraha u dzepu, pogodan za ucjene, neinteligentan, sklon ekscesima i primitivizmu.

ODGOVORITE
Name

goran

24.10.2021 07:52

Jadna ta vojska kojoj bi ti bio general, bez dana vojne škole. Umjesto što se hvališ okolo po srbiji da si prvi među Srbima i da si ti jedini spasilac Srba, bolje bi ti bilo da sprečiš zatvaranje fabrike čipsa u laktašima gdje ti ostade bez posla 150 ljudi, ito u tvojoj opštini, gdje cvjetaju ruže.

ODGOVORITE
Name

Onako

24.10.2021 07:52

Svaka csst za tekst. Mi smo narod koji brzo zaboravljamo.

ODGOVORITE
Name

Tatar

24.10.2021 08:43

E moj Vučiću tebi dodije za jedan ili dva dana možeš misliti kako je nama svakaki dan

ODGOVORITE
Name

ALA

24.10.2021 08:44

Kad ovo sad vidim, tačno mi sve bude jasno. Sledeće godine, 2.oktobar uvesti ka nacionalni praznik "Dan pobjede nad Miloradom Dodikom", ozbiljno.. ovo je strašno šta radi lik

ODGOVORITE
Name

Marko

24.10.2021 08:54

Zaboravio je da kaže da su cijene namirnica i energenata skuplje nego u Njemačkoj a da su plate i penzije manje nego u Africi. Da se budžetske rupe krpe neprekidnim zaduživanjem građana.Da nas ozbiljni strani investitori zaobilaze u širokom luku zbog stalnog zveckanja oružjem.Da su ukitili školstvo,zdravstvo,kulturu,sport......eeehhh svašta je on zaboravio.

ODGOVORITE
Name

Čedomir

24.10.2021 08:55

Zlo i jest što su mnogi takvi postali generali,vodeći politićari,direktori a od lopova ćemu se možemo i nadati.Svi znamo u ratu ona najveća ološ da je švercala svim i svačim a prije rata sa takvima bilo je sermota i pozdraviti se

ODGOVORITE
Name

Bogoljub Lazić

24.10.2021 08:57

Zaboravio da kaže koliko je pokrao on i njegova porodica kumovi i oko njega njegovi sledbenici a narod rastjerao i tvornice uništio a pravi se veliki srbin on je zlo neviđeno samo je sposoban praviti incidente kao kočijaš na pijaci.

ODGOVORITE
Name

Zorka

24.10.2021 08:57

Zna Vučić sa kime on ima posla očito za sada da ima koristi od njega .Dodik je njegov potrcko za sada ima da ga otrese ko šljive. Pametan je Vučić .Zar mislite da ga ne poznaje ..

ODGOVORITE
Name

Stolle

24.10.2021 10:27

Možete vi svašta pisati o Mili ali ne možete sakriti podatak da taj isti vas o razmeni Dodik na poslednjim izborima dobi glas rekordni 380 000 glasova, najviše u istoriji parlamentarizma u Republici srpskoj!

ODGOVORITE
Name

Nikola

24.10.2021 10:57

Pola je lazno prebrojano, ukradeno i kupljeno.A tek poslanici i papci. Čovjek je lopov gdje god on upetlja prste- Ishod je kriminal i korzpcija.

Name

Idealno

24.10.2021 10:35

Odličan PODSJETNIK. Samo vam zamjeram što ovo niste servirali prije sastanka Vučića i Dodika, uz napomenu da Dodik ne zaboravi ovo spomenuti. U tekstu se spominje Dodikov prijašnji odnos prema crkvi. Da li to ima veze sa ratnim ili posleratnim periodom kad je početak Skupštinskog zasijedanja bio sveštenik koji je vršio molitvu, a Dodik je bježao napolje. Volio bi da neko potvrdi ili demantuje ovo što sam napisao, jer nisam siguran da li sam u pravu, davno je bilo. Još bi postavio pitanje Vučiću vezano za završni do teksta. Toliko neprijatnosti da neko doživi od jednog čovjeka, a ti ga godinama podržavaš, gotiviš i guraš i dalje???

ODGOVORITE
Name

U pravu si

24.10.2021 12:58

kad je postao predsjednik vlade 1998-1999 godine,i u hramu u BL povodom Vaskrsa il Bozica kad se pojave predstavnici vlasti,nije bilo dopusteno snimateljima sa televizije da ga snimaju jer se nije krstio tokom sluzbe.Takodje,vjerovatno ima negde zapisana il mozda i na youtube-u njegova izjava,koja otprilike glasi:ko zeli da slavi krsnu slavu,neka ide u SDS,nema sta da radi u SNSD-u.

Name

Peggy

24.10.2021 14:00

Re: u pravu si Pa...kad su se vratili u Skupstinu i nakupili dovoljan broj prisutnih, zahvaljujuci tenkovima SFOR- a, nije se znao prekrstiti kad je polagao zakletvu... Molim nekog postenog Srbina iz RTRS-a da potraži snimak i objave ga... Prvobitni šok što se nastavlja već zatvoreno zasjedanje za tren zaboravih!!! Valjda u medjuvremenu naucio od nekih...

Name

IZMEDJU OSTALOG

24.10.2021 10:44

DA JE NAJBOGATIJI U REPUBLICI SRPSKOJ.

ODGOVORITE
Name

Lepi Mica

24.10.2021 11:41

Treba srbima jos koji Dodik da saznamo ko smoni sta smo

ODGOVORITE
Name

KRAJ

24.10.2021 12:52

Vučiću daj para MILORADU KOJI TE PRAVI BUDALOM.

Name

Strijela

24.10.2021 12:56

Svaka čast Vučiću kako se dobro nosi i ponaša pored ove budale Milorada Dodika. Što bi se reklo, budalu nit j**i nit vodi kući. On, Milorad Dodik je kamen spoticanja srpskom narodu, pa i problem Vućiću na široj političkoj sceni. Nema većeg neprijatelja i štete po srpski narod od srpske gluposti, koja proizlazi iz Milorada Dodika. Svi njegovi potezi su niskost ispod svake niskosti. Kontrtaproduktivno do bola.

ODGOVORITE
Name

Da ali

24.10.2021 13:32

Vučić kaže: "Večeras smo ja i član Predsjednistva BiH Dodik i "moj prijatelj" razgovarali o svemu. Sa tom izjavom Vučić je sve rekao! Nije Dodik Republika Srpska! Kako već jednom ne shvati da Dodika ne želi narod!

ODGOVORITE
Name

Tt

24.10.2021 13:36

Lemi je za vas sviju tata mata, niste vi njemu ni do koljena.

ODGOVORITE
Name

Deda

24.10.2021 13:37

Da nije Dodika stranci bi radili sta hoce ali on cuva Republiku Srpsku bolje od opozicije njima da je samo vlast

ODGOVORITE
Name

bole2

24.10.2021 13:45

A vi mislite da je Vučić bolji? Njih dvojica su dve strane istog novčića, lažovi i prevaranti. Braća po materi, a mati kriminal.

ODGOVORITE
Name

Na žalost naroda RS

24.10.2021 13:48

Vučić zna za svu Dodikovu prošlost, a i sadašnjost koja je kriminalna i on opet kaže da mu je Dodik veliki prijatelj! Po čemu su prijatelji, ili će biti "našla krpa zakrpu"?

ODGOVORITE
Name

Prosto rečeno

24.10.2021 13:59

Njihov sinošnji sastanak bio je obična sprdačina sa narodom, obojica se samo pravdaju, peru ruke i hvale kako su uradili ovo ono, kako su potrošili svoj život u politicki život. Pitam ih obojicu u šta je narod potrošio svoj život zadnjih 30 godina? Čiji je Beograd na vodi?

ODGOVORITE
Name

Čiji je...

24.10.2021 15:35

BGH20??? Nije domaće, srpsko. Nije ništa u Srbiji srpsko što se tiče investicija! Sve EU I SAD! Kada daje nama u RS kaže milostinju da je to od Srbije. Kako? Od pomoći EU I SAD se pravi da je to Srbija zaradila i da ima dovoljno??? Ma dajte! Srbija je u griznoj situaciji, ali se krije!

Name

Mirkan

24.10.2021 15:16

U svoj ovoj priči Dodik mi je veoma veoma jasan ali Vučić nikako. Mogao je Vučić da se riješi svoga kuma i mentora Tome Nikolića,koji ga je stvorio i napravio to što jeste,a ove naše bitange ne može nikako. Čudno,zar ne???

ODGOVORITE