Tražio od policije da ga stave u zatvor da bi pobegao od žene!

Muškarac koji je u kućnom pritvoru u Italiji pojavio se u policijskoj stanici, tražeci od policije da ga stave u zatvor jer mu je život sa suprugom kod kuće nepodnošljiv, saopštila je italijanska policija.

Zanimljivosti 25.10.2021 | 15:36
Tražio od policije da ga stave u zatvor da bi pobegao od žene!

Albanski državljanin (30) koji živi u Gvidoniji Montecelio, izvan Rima, “više nije bio u stanju da se nosi sa prinudnim životom sa svojom suprugom”, navodi se u policijskom saopštenju.

“Ogorčen situacijom, radije je pobegao iz kućnog pritvora, obratio se policiji kako bi tražio da služi kaznu iza rešetaka”, dodaje se u saopštenju.

Čovek je nekoliko meseci bio u kućnom pritvoru zbog droge i ostalo mu je još nekoliko godina da odsluži kaznu, rekao je kapetan Fancesko Ðakomo Ferante iz karabinjera Tivoli.

“Živeo je kod kuće sa suprugom i porodicom. Više nije išlo dobro. Došao je i rekao mi: ‘Slušaj, moj porodični život je postao pakao, ne mogu više, želim da idem u zatvor‘”, dodao je Ferante.

Čovek je odmah uhapšen zbog kršenja mere kućnog pritvora, a pravosudni organi su naredili njegovo prebacivanje u zatvor.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar