Lijepa glumica se porodila i na svijet donijela sina!

Glumica Marija Petronijević porodila se i na svet donela dečaka, teškog 4.060 grama, saznaje Kurir.

Zabava 28.10.2021 | 17:46
Lijepa glumica se porodila i na svijet donijela sina!

Mama i beba se osećaju odlično i dobili su čistu desetku na porođaju. Petronijevićeva je nedavno preležala koronu. Ona se zarazila u devetom mesecu trudnoće, vakcinisana je i prošla je sa lakšim simtomima.

 

Podsetimo, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

Glumica ne voli da priča o privatnom životu i vešto je krila oca svog deteta.

- Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim, kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima.

Upravo zbog svih obaveza koje ima, ona priznaje da nije stigla da spremi sve što joj je potrebno za dolazak prvog deteta.

- Ako mi verujete, nisam još sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam, kaže glumica.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako, tajenstvena je i dalje Marija po pitanju svog izabranika sa kojim je svila gnezdo upravo u Visibabama.

Marija Petronijević
FOTO: PRITNSCREEN

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar