Trener Denvera razumije reakciju Jokića, ali

Trener Denvera Majkl Meloun dao je svoje viđenje sitaucije oko incidenta između Nikole Jokića i Markifa Morisa.

Košarka 10.11.2021 | 07:35
Trener Denvera razumije reakciju Jokića, ali

Kako je istakao, razumije reakciju srpskog centra, ali i da mora da se kontroliše.

"Naravno da se nadam da je Moris dobro. Jokić je reagovao zbog prljavog faula. Razumijem zašto, ali mora bolje kontrolisati svoje emocije u tim situacijama", istakao je.

Osvrnuo se i na ono što je prethodilo Jokićevom potezu.

"Sudije su donijele dobru odluku kada je Moris u pitanju. Gledao sam iz različitih uglova i to je bio nepotreban potez, prljav potez, kako god želite da formulišete. Nikola je regovao na to i sviđa mi se ono što je rekao nakon toga. Svjestan je da ne može tako da reguje", zaključio je.

(B92 Foto Profimedia) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Fair play

10.11.2021 07:25

Oduševljen sam igrama Jokića ali ovo nije trebao uraditi.Bavio sam se sportom i uvjek je bilo udaranja u igri pa i u prekidu ali ovako ružno s leđa bez lopte...šta reći.Poslao je jako ružnu sliku o sebi cijelom svijetu

ODGOVORITE
Name

Re

10.11.2021 07:50

Ne smije se osuđivati ljudska reakcija u žaru borbe Valjda je kriv onaj koji je to izazvao, a ne ko je reagovao. To je zamjena teza. To je onda stimulisanje onih koji upotrebe silu.

Name

Калц

10.11.2021 08:36

Јеси добро ти? Човјек га фаулирао намјерно лакат у ребра и ишао кољеном на кољено да га повриједи. Случајност баш да циља кољено које је Јојић повређивао већ? Екстра порука Јокића!! Недај сине на себе али човјек буди. Шта је требао након овог да га зове кући за крсну славу??

Name

Xxx

10.11.2021 08:36

Bravo Jokicu. Kao dasii mene pito. Srbin nikom neostaje duzan. Jos je Amer dobro i prosao .

ODGOVORITE
Name

Soso

10.11.2021 10:30

A što se tiče incidenta, razumijem Jokićev afekt. Znam da je i njemu sada žao zbog reakcije. Jako ružan momenat, jer je Morris bio okrenut leđima. Jokiću suspenzija ne gine, najviše je ovim sebi naudio.

ODGOVORITE