Istraga napada na autobus u Dečanima ide u više pravaca

Generalni direktor kosovske policije Samedin Mehmeti izjavio je da se istraga o napadu na autobus u u selu Glođane kod Dečana trenutno vodi u više pravaca.

Srbija 27.11.2021 | 11:31
Istraga napada na autobus u Dečanima ide u više pravaca

"Na terenu su sve relevantne jedinice. Trenutno imamo dva ili tri koloseka na kojima radimo, ali ne možemo da damo detalje jer je istraga u početnoj fazi", rekao je Mehmeti, objavio je "Kljan Kosova".

Dodao je da policija ima sumnje sa određenim osnovama, ali da je je rano da se kaže da li ima osumnjičenog.

Podsetimo, tri osobe su ubijene, a najmanje dve ranjene u pucnjavi na autobus sa učenicima u selu Glođane kod Dečana.

Pozivajući se na izvore sa lica mesta, mediji prenose da je nepoznata osoba pucala na autobus i ubila vozača i dva učenika. Kako navode, nastradali učenici bili su 2003. i 2004. godište, a u pitanju su dečak i devojčica koji se prezivaju Mustafaj i Hamzaj.

Ranjeni u sinoćnjem napadnu na autobus u Glođanu kod Dečana uspešno je operisan i izvađen mu je metak iz tela, saopšteno je iz bolnice. Kako navodi "Reporteri", povređeni je van životne opasnosti, preneo je Tanjug.

(Sputnjik EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rade Sabac

27.11.2021 15:08

I naravno opet je policija svaki pedalj zemlje pretresla ali pocinioca nigde kao ni do sada sto nikad nisu pronasli ako je bas neko video povinioca i prija vio pocinioc obicno ubistva kao za decu na kulanju za zereoce nikad niko nije osudjen jer tamo nema zakona.

ODGOVORITE