Preminuo Milutin Mrkonjić

Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, a tu vijest potvrdio je i Ivica Dačić.

Magazin 27.11.2021 | 21:25
Preminuo Milutin Mrkonjić

Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute izgubio je najtežu borbu na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gdje se posljednjih nedjelja liječio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Mrkonjiću se prošlog četvrtka, 18. novembra, stanje naglo pogoršalo, a lekari su tada saopštili da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Njegovo trenutno zdravstveno stanje je ozbiljno, a Konzilijum lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" preduzima sve neophodne mjere intenzivnog liječenja. O zdravstvenom stanju pacijenta Milutina Mrkonjića Konzilijum će izvestiti javnost u odgovarajućim terminima - naveli su tada u saopštenju Instituta "Dedinje".

Podsjetimo, on je prethodno, početkom novembra, završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gdje mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mjesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona.

Partnerka Ana Bekuta bila je uz njega do poslednjeg trenutka i svakodnevno ga je obilazila na klinici. Njih dvoje su bili u ljubavi 10 godina.

(Nova.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar