Lažirala svoje venčanje da bi vratila bivšeg dečka(FOTO)

U očajničkom pokušaju da natera bivšeg momka da joj pošalje poruku, devojka koja se na Tik Toku predstavlja kao @dieschaklin organizovala je svoje venčanje, ali lažno. Profesionalni fotograf, svadbena torta, raskošna bela venčanica i kako dolikuje falsifikatu, izmišljeni muž.

Zanimljivosti 02.12.2021 | 16:29
Lažirala svoje venčanje da bi vratila bivšeg dečka(FOTO)

Usamljena devojka je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži snimak svog lažnog venčanja koji je od objave „zaradio“ više od 1,7 miliona pregleda. Na fotografijama se vidi kako se ona i njen lažni mladoženja maze, smeju i plešu. U cilju predstavljanja što uverljivije slike mladoženja je zapevao serenadu.

Printscreen/Tik Tok
 

Za one kojima ni to ne bi bilo dovoljno, za kraj je ostavila fotografije sa konjem na kojem su mladenci odjahali u srećan brak.

Budući da samo profesionalni fotograf u Velikoj Britaniji, kako piše The Sun, košta oko 1.600 funti, shvatamo da ju je ova varka zaista mnogo koštala. Na žalost, ništa od toga nije bilo dovoljno da joj se bivši opet javi, ali je njen video uspeo da „prošeta“ svetom i sakupi preko 146.000 lajkova.

- Najgore je što je video slike, a nije mi se javio, otkrila je.

Printscreen/Tik Tok
 

"Trebalo je samo da fotografišete veridbu", "jednom kad se venčate - gotovo je", "Sve mi je jasno, ali što ste konja uveli u sve ovo?", "Zašto bi se javio ženi koja je udata", samo su neki od komentara ispod spornog videa.

(24sedam.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar