Promjena većine u Banjaluci uvod ju promjene u Prijedoru

- Vijest da je SNSD izgubio skupštinski većinu u Banjaluci je odlična uvertira u našu pobjedu u Prijedoru", rekao je Goran Predojević (DNS) na tribini u Busnovima.

Republika Srpska 09.12.2021 | 08:15
Promjena većine u Banjaluci uvod ju promjene u Prijedoru

"Pozivam građane da izađu na izbore i slobodno biraju ko će ih predstavljati. Vijest da je SNSD izgubio skupštinski većinu u Banjaluci je odlična uvertira u našu pobjedu u Prijedoru", rekao je sinoć Predojević na tribini u Busnovima.

On je poručio da zna da je u ovom naselju infrastruktura veliki problem i da će u svom mandatu skinuti asfaltiranje sa dnevnog reda. "Asfaltiranje neće više biti predizborna tema jer ćemo sve završiti sistemski i na vrijeme", rekao je Predojević.

"Goran nije gradonačelnik Bakinaca i Laktaša već građana Prijedora. Кao što vidite narod je uz njega", rekao je Nenad Nešić, predsjednik DNS-a poručujući da je uvjeren u njegovu pobjedu.

"Napokon će Prijedor dobiti narodnog gradonačelnika i to će biti uvertira u promjene u cjeloj Republici Srpskoj 2022. godine", rekao je Nešić.

Predsjednik DNS rekao je da će Goranova pobjeda biti pobjeda pristojnosti, stručnosti i pokazatelj snage jedinstva.

Slobodanka Radić, sekretar SDS Prijedor zahvalila se Maji Dragojević Stojić i Nenadu Nešiću na svemu što rade kao podrška Goranu.

"Čast je stajati ovdje i podržati čovjeka kao što je Goran Predojević. Po svim njegovim referencama mogao je otići i biti uspješan negdje vani a odlučio je ostati i boriti se.", rekla je ona.

Miodrag Deretić, predsjednik GO PDP Prijedor istakao je da je u nedelju sudbonosni dan za Prijedor i da poziva sve ljude da izađu na izbore. "Jednu godinu smo izgubili. Sada smo stali svi zajedno iza Gorana Predojevića kako bi našem gradu bilo bolje, kako bi naša djeca ostajala ovdje", rekao je on.

(BN) 

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

borac

09.12.2021 07:44

Svako normalan ce glasati za promjene.11

ODGOVORITE
Name

MILORAD

09.12.2021 07:53

ŠTA AKO DJECA OSTANU OVDJE, KAD NEMA POSLA NITI IZGLEDA DA ĆE GA BITI U NAREDNIH NAJMANJE DESET GODINA, NEMA INVESTITORA ZBOG TEŠKE NESTABILNOSTI I KONFUZIJE KOJA JE JEDNA OD NAJVEĆIH NA KUGLI ZEMALJSKOJ !!!

ODGOVORITE
Name

NAPOKON

09.12.2021 08:04

Da socijalisti glasaju bez mentora Đokića londonskog đaka. Sad će ih Dodikovci pojesti što su ih iznevjerili. I poskida ti sa direktorsku mjesta u šumskom gazdinstvima, i otvoriti ladice o njihovim kriminalnim radnjama, posebno u Banja LUCI. Đokić skida STANIĆA velibora sa mjesta predsednika Gradskog odbora socijalista Banja Luka. Stanić se nada brzom privođenja pravdi Đokića, pa da jao predsednik Gradskog odbora, zauzme Đokićevu poziciju.

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

09.12.2021 08:04

Budemo sve vidjeli u nedelju oko ponoći.

ODGOVORITE
Name

mislim

09.12.2021 09:38

Bice to konacna odluka.

Name

znači..

09.12.2021 08:05

..omča crvenih popušta..

ODGOVORITE
Name

Borko

09.12.2021 08:49

Kako Dodik laze da su ga Amerikanci htjeki srusit preko Zeljke.Pa dovoljno je da zabrane Dodiku da ucestvuje u politici i cak da mu oduzmu licja dokumenta Zasto to nebi moglo.Dodik je americki uposlenik u BiH Izdajica srpskog naroda,pljackas drogeras mafijas.Njega se Srbi moraju rijesiti na sledecim izborima a bice tesko jer Dodik ima iza sebe Amerikance kao veliku podrsku i zastitu

ODGOVORITE
Name

Prijedor

09.12.2021 10:45

Podrška prije sve čovjeku, doktoru, roditelju a onda i ujedinjenoj opoziciji. Glas za Predojevića nije samo glas za promjene u Prijedoru već i u Republici Srpskoj pred Opšte izbore naredne godine. Zato u nedjelju, glas za koaliciju DNS SDS PDP i da promjene krenu iz Prijedora!

ODGOVORITE
Name

Dobar vic

09.12.2021 11:18

Dajte ljudi, manite se ćorava posla. Nema ništa od pobjede ovih razbijenih stranaka. Biće ubjedljiva pobjeda Slobodana Javora.

ODGOVORITE
Name

ZIKAZ

09.12.2021 23:08

Dobar vic, dpbar viv, dobar vic

Name

Stanko

09.12.2021 11:46

Podrska predojevicu

ODGOVORITE
Name

Ana

09.12.2021 11:59

Gori or Milorada biti ne mogu..Treba dobro vodit racuna da mafijasi iz snsd se ne uvale u promjene pa da opet sisu krv narodu Treba narod upoznati kakav je ko bio u snsd stranci .Nikola Spiric je iza Dodika najgori..

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

09.12.2021 17:04

Trebamo u Nedelju pokazati da smo iskreno podrzavali Predojevica zato izadjimo u sto vecem broju da gradom ne upravljaju drogarosi i lazovi