Roditelji namerno ostavili sina samog na dve nedelje

Verzija filma “Sam u kući” se dogodila se u stvarnosti! Roditelji iz Arizone uhapšeni su jer su ostavili svog 11-godišnjeg sina da se sam brine dve nedelje dok su putovali van države…

Zanimljivosti 10.01.2022 | 15:34
Roditelji namerno ostavili sina samog na dve nedelje

Tako da su sad pod optužbom za zanemarivanje dece!

Melisa i Bobi Džo Grin uhapšeni su prošle nedelje, nakon što su službenici koji su obavljali socijalnu pomoć u njihovoj kući u Elfirdi pronašli njihovog sina bez ikakvog nadzora odrasle osobe.

Jedanaestogodišnji dečak rekao je policajcima da mu je “dostupna zamrznuta hrana“ i da nije išao u školu najmanje dve prethodne nedelje piše britanski Daily Mail

Kako se navodi u saopštenju iz kancelarije šerifa okruga Kočiz, navodni slučaj zanemarivanja otkriven je 12. decembra, kada je zabrinuti poznanik koji je želeo da ostane anoniman pozvao nadležne, rekavši da je jedanaestogodišnji sin verovatno bio sam u porodičnom domu u blizini Koral Lejna u Elfridu – malom gradu od nekoliko stotina ljudi koji se nalazi više od 100 milja istočno od Tusona.

Istraga je utvrdila da je Melisa Grin, 34, dečakova majka, napustila dom da bi napustila državu pre Dana zahvalnosti krajem novembra, a krajem novembra, a takođe otac Bobi Džo Grin, 40, je otišao ubrzo posle tog praznika,kažu policajci.

“Dete je ostalo samo sve vreme dok nije uspostavljen kontakt sa zamenicima šerifa“, navodi se u saopštenju.

Jedanaestogodišnji dečak je predat Službi za zaštitu dece nakon što zamenici nisu mogli da dođu do njegovih roditelja. Roditelji dečaka su se konačno vratili kući 28. decembra i sutradan su uhapšeni po tri tačke optužnice za zanemarivanje dece.

 

Melisa i Bobi Džo Grin osuđeni su u zatvor okruga Kočiz uz kauciju od 100.000 dolara za svakog.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar