U kući mrtvog čoveka policija zatekla više od 125 zmija!

Policija u Merilendu sprovodi istragu nakon što je muškarac pronađen mrtav u svojoj kući sa 125 zmija u svom domu!

Zanimljivosti 24.01.2022 | 16:25
U kući mrtvog čoveka policija zatekla više od 125 zmija!

Policajci su stigli u kuću muškarca 19. januara nakon što su dobili dojavu da ga je komšija pronašao onesvešćenog u kući. Na licu mesta, zvaničnici su konstatovali smrt 49-godišnjeg muškarca.

Policija je saopštila da nema očiglednih tragova nasilne smrti i da je telo čoveka prevezeno u kancelariju glavnog medicinskog istražitelja u Baltimoru na obdukciju. Zvaničnici još nisu objavili identitet muškarca.

Policija je u kući otkrila 125 zmija otrovnih i neotrovnih različitih vrsta, koje su se nalazile u terarijumima i za koje komšije preminulog čoveka nisu bile svesne da ih drži u kući. Kontrola za životinje okruga Čarls radila je na spasavanju gmizavaca sa stručnjacima iz Severne Karoline i Virdžinije, saopštila je policija.

Iako je legalno posedovati neotrovne zmije u Merilendu, protivzakonito je posedovati zmije otrovnice. Dozvola je potrebna za pojedince koji žele da drže bilo kakve neotrovne, domaće gmizavce ili vodozemce. Ako gmizavac ili vodozemac nije rođen u Merilendu, dozvola nije potrebna prenosi portal newsweek.

“Želim da uverim zajednicu, i bilo koga ko živi u ovom kraju, da nismo videli da bilo koja od zmija nije bila propisno obezbeđena ili da je mogla da pobegne iz terarijuma“, rekla je portparol za agenciju prenosi Njujork Post

“Znam da su ljudi bili zabrinuti da bi moglo biti opasnosti za one koji žive u blizini, ali u ovom trenutku nismo otkrili ili utvrdili da nijedna od zmija zapravo nije bila obezbeđena nakon smrti ovog gospodina.” izjavila je Dženifer Haris, portparol za kontrolu životinja okruga Čarls

Burmanski piton je jedna od najvećih vrsta zmija na zemlji, sposobna da dostiže maksimalnu težinu od 90 kilograma i dužinu više od 7 metara!

Haris je rekla da je to najveća kolekcija zmija koju je šef kontrole životinja u okrugu ikada video u više od 30 godina iskustva.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar