Karleuša i Ceca najveći džekovi sa estrade

Estradnjaci su puni para a neki kusur uzimaju do dinara, dok neki čašćavaju sve redom.

Zabava 24.01.2022 | 21:09
Karleuša i Ceca najveći džekovi sa estrade

Pevači naše estrade puni su para, ali neki od njih su velike stipse i kusur uzimaju do poslednjeg dinara. Baš to se priča za Lepu Brenu, za koju kažu da "ima zmiju u džepu". Kažu da je jednom porodicu povela na odmor na Maldive ali da je svako od njih platio svoj deo. Govore i to da ona navodno večeru plati petsto evra, a ostavi samo pola evra bakšiša.

 

Takođe, jedna devojka je svedočila i da je bila u frizerskom salonu i očima gledala kako je pevačica uzela kusur do poslednjeg dinara.

Ako je suditi po rečima Lepog Miće, u istu kategoriju spada i Miloš Bojanić.

Miloš Bojanić
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

"Bio sam sa prijateljima gost kod njega u Baošićima. Sećam se da su tu bili i Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške. Miloš je otišao da roni, vratio se tek posle nekoliko sati, dok smo mi sedeli s njegovom ženom Brankom. Kaže mi drugar: "Sad će sigurno da donese svežu ribu, pršutu, sir..." A on nas je poslužio pilećim paprikašem na 40 stepeni! Sećam se njegove rečenice tada: "Nema ništa bolje od kašike!", kazao je pevač 2019. godine.

S druge strane, najveći džek bio je Džej Ramadanovski i ne postoji osoba sa estrade koja može da tvrdi drugačije. U istu kategoriju spadaju i Ceca Ražnatović ali i njena ljuta rivalka Jelena Karleuša.

Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN/PINK

Dok Ceca svojim kolegama ustupa svoj muzički studio da bez ikakve nadoknade snimaju pesme, Karleuša svoju skupocenu garderobu deli spremačicama, a prijatelje i njihovu decu obasipa skupocenim poklonima.

Međutim, ono što je sigurno jeste da su svi ljudi sa naše estade uradili mnogo humanitarnih koncerata i učestvovali tamo gde su najpotrebniji.

Podsetimo, Jelena Karleuša je i koncert za doček Nove godine radila besplatno, kao poklon svom rodnom gradu.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

(Kurir.rs/Informer)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Cobra

24.01.2022 22:09

Brena je dama, a Karleuša ni blizu, a i kao pjevačica ne može se ni malo porediti sa Brenom

ODGOVORITE
Name

re Cobra

25.01.2022 09:27

upravo tako nesmeta nam kad naplacuju od ludog naroda nenormalne sume a smeta ako ne ostavi baksis.

Name

Nisam

25.01.2022 16:27

Neko,ko voli pesme ovih pevacica,ali za mene prave dame su Ceca i Jelena.Svaka im cast,ako pomazu tako obicne smrtnike.A Brena,ostavlja,par dinara baksisa,ponizava nekoga.Samo se sramoti.