Bileća okupila, Srpsku, Srbiju i Crnu Goru

Bileća je danas zaista objedinila Republiku Srpsku, Srbiju i Crnu Goru. Bilećani su pokazali da žele da grade prijateljstvo sa svim dobronamjernim ljudima.

Republika Srpska 27.01.2022 | 18:11
Bileća okupila, Srpsku, Srbiju i Crnu Goru

Bilećani danas proslavljaju Svetog Savu, Dan i krsnu slavu opštine i krsnu slavu Hrama Svetog Save.

Veliki broj vjernika okupio se jutros ispred Hrama Svetog Save, među kojima su najradosniji bili najmlađi sugrađani.

Episkop zahumsko-hercegovački Dimitrije služio je Svetu arhijerejsku liturgiju, kojoj su pored Bilećana prisustvovale zvanice iz Srbije, Crne Gore i drugih gradova Republike
Srpske.

Nakon liturgije organizovana je svečana litija, a ulice Bileće su pretvorene u jednu prelijepu sliku koja odiše vjerom, ljubavlju i jedinstvom.

Načelnik opštine Bileća je čestitao krsnu slavu i Dan opštine svojim sugrađanima, sveštenstvu, prosvjetnim radnicima i učenicima.

„Danas nas je na ovom svetom mjestu okupio Sveti Sava, da se u slavu Gospoda pomolimo za naš grad, da nam podari sreću, napredak i svako dobro, a najviše bratsku slogu i ljubav. Sveti Sava okuplja svoj vjerni narod već osam vijekova i neka to bude na vječnost i na mnogaja ljeta",rekao je Vujović.

Vujović se posebno zahvalio gostima, koji su danas zajedno sa Bilećanima proslavili ovaj veliki dan i pokazali upravo ono čemu nas je Sveti Sava učio, a među njima su bili Marko Кovačević - načelnik opštine Nikšić, predstavnici opština Aleksinac i Sečanj, Ljubiša Petrović - gradonačelnik Bijeljine, narodni poslanici Jelena Trivić, Nebojša
Vukanović, Ljubiša Кrunić, Maksim Skoko, član Predsjednistva SDS-a Vukota Govedarica i ostali predstavnici privrednog, kulturnog i političkog života Republike Srpske.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Bosanska Dubica

27.01.2022 18:14

BiH, CG I Srbija.

ODGOVORITE
Name

Gacko

27.01.2022 19:56

Danas na dan Svetog Save, valjda je i to predskazanje, Jelena Trivić je posjetila i Gacko. Bog nas iskušava da li ćemo imati poslije izbora Jelenu ili Sotonu.

ODGOVORITE
Name

Da

27.01.2022 20:54

Bravo samo napred- Vukane, Jelena, Petroviću, Govedarica Draško ...

ODGOVORITE
Name

RE DA

28.01.2022 04:19

???Bravooò

Name

Braco

28.01.2022 05:56

Jelenu ne možete kupiti kao što Sekta mnoge pokupova. Vukana, Vukotu, Ljubišu, Draška isto tako.To su biseri koji ne gube sjaj. Ljubav se ne može kupiti. Oni vole istinski ovaj narod i svoju zemlju. Vlast je voli zbog svog bogaćenja na račun sopstvenog naroda.

ODGOVORITE
Name

4005

28.01.2022 22:28

Troje maldih političara sa prve fotografije (Jelena Trivić, Vukota Govearica i Nebojša Vukanović) treba da budu okosnica nove vlasti poslije izbora. Te ljude krasi poštenje, čestitost i spremnost da rade za narod. Stariji su očito umorni, ali svojim iskustvom najbolje će pomoći u ulozi savjetnika. Mladen Ivanić je najiskusniji i naj obrazovaniji političar u opoziciji, ali je vođenje PDP-a prepustio mladima i stao iz njihovih kandidatura. To isto bi trebao da uradi i SDS. Mirko Šarović i drugi iz SDS jesu iskusni, ali nemaju energiju koja je potrebna da bi se desile promjene. Jedino Jelena trivić, Vukota Govedarica i Nebojša Vukanović sigurno ubjedljivo mogu pobijediti Dodika, Cvijanovićku i Viškovića.

ODGOVORITE