Za razvoj košarke: Mozzart donirao opremu KK Sokolac

Dvokorak ka ostvarenju snova, uz asistenciju kompanije Mozzart! Dječaci i djevojčice koji sanjaju da krenu stopama slavnih košarkaša okupljeni su u klubu Sokolac.

Sport 10.05.2022 | 16:45
Za razvoj košarke: Mozzart donirao opremu KK Sokolac

Tim stručnjaka ovog kluba proteklih osam godina vrijedno radi sa 60 mladih, talentovanih košarkaša. Kako bi im dali podsticaj da budu što bolji na treninzima i utakmicama, kompanija Mozzart donirala im je novu opremu.

-Djeca su oduševljena i sa nestrpljenjem su čekali nove dresove i dukseve. Veoma se zahvaljujemo na ovoj podršci kompaniji Mozzart- kaže Tomislav Tamburić, trener KK Sokolac.

Ekipa KK Sokolac podijeljena je u selekcije pretpioniri, kadeti i juniori… Dok najmlađi vrijedno treniraju i pripremaju se za prva takmičenja, njihovi kadeti već daju dobre partije u Područnom košarkaškom odboru Romanija-Hercegovina Košarkaškog saveza Srpske.

Sezonu su završili na trećem mjestu, pa im je želja da u novoj opremi iz Mozzarta osvoje sam vrh tabele…

Osim uspona na tabeli, klub ima ambicije da omasovi članstvo, a akcenat stavljaju na rad sa djecom kako bi košarka u ovom dijelu države što više napredovala. 

Podršku u napretku klubu daju Opština Sokolac, Grad Istočno Sarajevo, te prijatelji kluba. Njihov entuzijazam u radu sa mladim košarkašima prepoznala je kompanija Mozzart, čija donacija mnogo znači ovom klubu.

-Sa zadovoljstvom pružamo podršku mladim i perspektivnim sportskim kolektivima. Posebno nam je drago kada vidimo da klubovi posvećeno rade sa mladim sportistima, pa se nadamo da će KK Sokolac iznjedriti buduće košarkaške asove- kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar