Istetovirao trbušnjake jer nije uspeo da ih dobije u teretani!

U pokušaju da dobije željene i lepo izgrađene trbušne mišiće za vreme leta jedan nemenovani mladić je došao na jednu bizarnu idjeu. Pošto je na sve načine pokušavao u teretani da dobije trbušnjake (trbušne mišiće) on se odlučio da istetovira hiperrealističnu tetovažu trbušnjaka!

Zanimljivosti 11.05.2022 | 16:32
Istetovirao trbušnjake jer nije uspeo da ih dobije u teretani!

Za neke svako proleće je ista stara priča pokušaji da se trbušni mišići – trbušnajci dovedu u pred pred letnju sezonu. Iako neki krenu u teretanu,da taj problem pivskog stomaka reše i pretvore u isklesanu građu bodibildera. Neki se okrenu jednom pomalo glupavom i bizarnom rešenju tetoviranjem trbušnih mišića (trbušnjaka)

Južno afrički tatoo majstor Dean Gunther putujući umetnik tetovaža iz Kejptauna u Južnoj Africi, koji trenutno živi u Velikoj Britaniji, postavio je dva video snimka na svoju TikTok stranicu, kao i na isntagram, pokazujući bizarnu tetovažu. Kako on kaže jedan najsmešnijih njegovih projekata ikada.

Na fotografijama i snimcima objavljenim na svojim Instagram i Tik Tok kanalima, detaljno je opisao priču o mladiću koji se bori da dobije “isklesane” trbušne mišiće u teretani, ali nije uspeo.

Na kraju dolazi u Gunterovu radnju za tetoviranje u Greater Manchester po genijalnu alternativu , istetoviraće sebi trbušnjake!

 

On je rekao britanskom tabloidu The Sun da je ranije viđao loše pokušaje tetoviranih trbušnjaka sa “šest pločica” i da je želeo da to i sam pokuša.

“Već sam video veoma loše pokušaje tetoviranja. Pošto sam se specijalizovao za realizam boja, želeo sam da ga isprobam“, rekao je Gunter. “Mislio sam da će biti smešno.” 

Nakon što se javila  osoba “za testiranje” za svoj pomalo glupi projekat, Gunter je naleteo na blokadu ubrzo nakon što je počeo da radi. Klijent je očigledno želeo da odustane samo jedan sat nakon prvog dana, ali ga je ubedio da nastavi i uspeo je da napravi za dva dana veliku tetovažu trbušnjaka!

Din je rekao da mušteriji nije naplatio tetovažu jer je to za njega više bio projekat strasti.

Krajnji rezultat je impresivan i smešan u isto vreme. Zategnuti, preplanuli stomak -trbušnjaci izgledaju “realno”, ali možete reći da nisu stvarani  je sa  “kilometra” se vidi da nisu pravi

Ipak, sigurno će privući pažnju ovakvi istetovirani trbušnjaci na plaži, tako da će odlazak i paćenje u teretani postati zaborav jer je neko dobio lepe (istetovirane) trbušnjake!

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar