Da li biste kupili i nosili ove patike veoma popularnog brenda?!

Patike koje izgledaju prljave gotovo uništene do maksimuma odnedavno su se našle u prodaj! Balenciaga je izbacila novu seriju patika pod imenom “Paris Sneakers”.

Zanimljivosti 12.05.2022 | 16:34
Da li biste kupili i nosili ove patike veoma popularnog brenda?!

Inače ovo je limitirana kolekcija patika koju čine gotovo potpuno uništene i prljave patike, se prodaju po ceni od 625 dolara!

Za ovu kolekciju patika “Paris Sneaker”,dizajneri su rekli da im je cilj bio da “kreiraju patike koje će moći da se nose celi život”. Očekivano, brojni korisnici društvenih mreža ostali su zgroženi “novim” dizajnom prljavih patika.

Od pre par dana se ove prljave i gotovo uništene patike prodaju na Balenciaga internet websajtu.

Uz patike su napisali da fotografije u marketinškoj kampanji prikazuju patike koje su potpuno iznošene i zaprljane, što znači da su one u prodaji ipak u malo pristojnijem stanju.

 

Na stranicama modnog brenda stoji kako ovaj “klasični dizajn interpretira atleticizam iz sredine prošlog veka”, te da je reč o “svevremenskoj” obući, piše index.hr.

Od pre par dana se prodaju na Balenciaga internet websajtu. Zasad ih mogu nabaviti samo kupci iz Evrope. Oni koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama i Japanu će ih moći kupiti u drugoj polovini mjeseca.

“Ovo zapravo vređa ljude koji su siromašni. Nije mi jasno zašto luksuzni brendovi uporno promovišu ovakav dizajn”, napisao je jedan korisnik Tvitera.

(Zanimljivsotidana.com)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ooo

12.05.2022 19:06

Kako odvratno.Kakva je to moda?Kuda ide ovaj nazovi "modni svijet"?

ODGOVORITE