Slovenija: Od pet poginulih dva su radnika iz BiH

Od pet poginulih u snažnoj eksploziji u fabrici hemijskih proizvoda Melamin u centru Kočevja, trojica su stranci, dva državljana BiH i jedan Makedonac.

Region 13.05.2022 | 17:27
Slovenija: Od pet poginulih dva su radnika iz BiH

Poginuli još nisu identifikovani, saopštila je Policijska uprava Ljubljane, ali se zna da su od pet žrtava trojica stranci, dva državljana BiH i jedan Makedonac.

Od dvojice teško povređenih, koji se nalaze u Kliničkom centru u Ljubljani, jedan je u veoma lošem stanju, prenijeli su slovenački mediji.

(Tanjug   Foto: Prinstkrin Jutjub TV Kočejev)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nazalost

13.05.2022 16:31

Puna slovenija nasih ljudi ko i owtatak evrope ko god je mogo otic otisao je a ovi sto su ostali retardi ovce gledaju ko boga dodika putina i ostale lopove i zive naravno na granici siromastva

ODGOVORITE
Name

Vuk

13.05.2022 17:48

Stradala sirotinja koju je dodik i njegova vlast oterala iz bih a.

ODGOVORITE
Name

Miroslav

14.05.2022 09:43

Od Broza do danas, nas svet odlazi rintaciti po celom svetu. Tako da odlazak sada, nema veze sa Dodikom i pre sa Sarovicem i drugi. Zapad se trudi da Balkan bude siromasan, da bi oni dobili kvalitetnu radnu snagu. Prljava je to politicka igra zapada, dakle od Broza do danas. Osim toga taj nas svet rintaci za skromne pare, rade preko posrednika mafijasa, povezanih sa drzavama gde odvlace nase radnike.Poznajem dr.stomatologije, radi pod tudjim imenom, obecavaju mu da ce biti legaliziran i tako vec 3 godine, od lopova ima stan i 1000 eurona plate. I to se desava u "uredjenoj" zapadnoj drzavi. Sve je planirano, jer su na zapadu spremni na sve da bi povecali profit, nikad im dosta. Sve je to tuzno i ruzno. Neka ovi iz SLO objave podatak, kako i preko koga su radili poginuli radnici i za koju platu i koliku ce ostetu dati porodicama.Moje iskreno saucesce porodicama stradalih.11