Majka Baje Malog Knindže sačuvala pesmu od požara!?

Pevač Mirko Pajčin, svima poznat kao Baja Mali Knindža, ispričao je jedan detalj iz prošlosti. Pevač Baja Mali Knindža otkrio je da je njegova majka iz zapaljene kuće uspela da spasi jednu od najlepših srpskih pesama.

Zabava 18.05.2022 | 18:29
Majka Baje Malog Knindže sačuvala pesmu od požara!?

Bajini roditelji su 1995. godine napustili njegov rodni Gubin, a dosta Bajinih pesama je ostalo i izgorelo u zapaljenoj kući. Kada su došli, Baja im je napravio kuću.

"Žao mi je što neke sveske nisam uspeo da sačuvam posle ovih ratnih požara. Ostali su mi mnogi rokovnici i sveske gde ima i ilustracija. Majka je spasila neke i mogu reći da su neke od tih pesama postale hitovi. "Danijela" je bila u toj svesci, malo je i nagorela bila sa strane", rekao je Baja.

Baja Mali Knindža
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

"Zamisli da sam ja bio neki probisvet, budaletina, narkoman ili pjano neki, pa sve potrošio što sam stekao. Gde bih ja primio roditelje? Šta bih sa ocem koji je meni spasio život kad sam imao sedam godina. Ja sam njima kupio plac, napravio kuću - ovo je Neđuka tvoje", ispričao je Baja u specijalu "To sam ja" na BN televiziji.

"Kraj tih starih vrata te uhvati seta, tuga te ubije, a neki ponos je opet da si došao tu tim stepenicama obraslim u mahovinu. Jedna breza je izrasla iz kamenog zida u kući, pored prozora gde sam ja spavao kad sam bio mali. Sve počinje i završava se u Gubinu, pod Dinarom", zaključio je Baja.

FOTO: PRINTSCREEN YT

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar