Konstrakta se na Evroviziji raspevavala pesmom Zorice Brunclik!

Ana Đurić poznatija kao Konstrakta osvojila je 5. mesto na Evroviziji, a po povratku u Srbiju otkrila je šta se dešavalo u bekstejdžu. Konstrakta je tom prilikom otkrila da su svi takmičari mogli da čuju i naše narodnjake u bekstejdžu.

Zabava 18.05.2022 | 20:38
Konstrakta se na Evroviziji raspevavala pesmom Zorice Brunclik!

- Da li je istina da se naša delegacija u Torinu, uključujući i umetnicu, raspevavala između ostalog i pesmom Zorice Brunclik "Težak je ovaj život, a da se živi mora, meni je ovaj život hleb sa sedam kora"? - postavio joj je pitanje voditelj.

Konstrakta se osmehnula, a zatim priznala da je to istina.

- Zaista jesmo pevali. Meni je ta pesma duhovita dosta i ja sam insistirala da se peva na više punktova - rekla je Konstrakta u emisiji "Oko magazin".

Konstrakta, Aerodrom Nikola Tesla
FOTO: NENAD KOSTIĆ

Inače, Srpska predstavnica je, kako saznajemo, u polufinalu "Evrovizije" ukupno osvojila 14.489 glasova publike, dok je u finalu imala 50.915 glasova. Podsetimo, na "Pesmi za Evroviziju", koja je pre nešto više od dva meseca održana u Beogradu, Konstrakta je sa pesmom "In Corpore Sano" dobila 45.000 glasova, odnosno poruka publike.

Konstrakta je, inače, u svom polufinalu "Evrovizije" završila na 3. mestu. Prema glasanju publike imala je najviše poena, odnosno isti broj bodova kao predstavnica Švedske, 174, te su njih dve zajedno bile na 1. poziciji.

Konstrakta, Aerodrom Nikola Tesla
FOTO: NENAD KOSTIĆ

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar