Oglasila se žena koju je muž ostavio zbog izbeglice iz Ukrajine!

Svet je zapanjila priča o Toniju i Lorni, paru iz Velike Britanije koji je primio izbeglicu iz Ukrajine Sofiju Karkadim, koja im za svega nekoliko dana rasturila brak. Lorni, je zbog lepe Ukrajinke sada sama i ostavljena i rešila je da u javnost iznese svoju stranu priče.

Zanimljivosti 23.05.2022 | 17:11
Oglasila se žena koju je muž ostavio zbog izbeglice iz Ukrajine!

Lorna kaže da je slomljena, jer je njen partner nakon deset godina braka odlučio da je ostavi zbog Sofije samo deset dana nakon što se doselila u njihov porodični dom.

Ostavljena žena sada misli da je Sofija od početka vrebala njenog muža i na kraju ga osvojila.

„Nije marila za ono što ruši. Ceo svet mi se okrenuo naglavačke za samo dve nedelje", rekla je Lorna, prenosi Dejli Mejl.

Kaže da se ne kaje što je odlučila da učini plemenitu stvar i pomogne nekome kome je pomoć bila više nego potreban.

"Dala sam joj krov nad glavom, a tako mi je vratila", rekla je Lorna.

Dodaje da je ona gledala na Sofiju isto kao svoje treće dete.

Ali, kako su dani prolazili, Sofija se sve više zbližavala sa Tonijem. Prvo su počeli da treniraju zajedno, zatim da se voze kolima unaokolo, da bi se na kraju njihova bliskost osetila i u kući - i to sve za samo deset dana.

Zbog toga je Lorna postala vidno ljubomorna, i ispitivala Sofiju zašto prati njenog muža.

Stvari su se naglo zahuktalavale, a situacija je kulminirala žestokom svađom Sofije i Lorne. Tonijeva supruga je tada rekla Sofiji da odmah napusti kuću.

"Tonije je tada rekao da ako ona ode ide i on. Spakovali su kofere i otišli kod njegove majke", priča Lorna.

Sa druge strane. Toni, čuvar koji živi u Bredfordu u Zapadnom Jorkširu, kaže da se zaljubio u Sofiju i da žele da provede ostatak života sa njom.

Sofija koja je pobegla iz Lavova u zapadnoj Ukrajini, rekla je da joj se Toni svideo čim ga je videla i da njih dvoje sada žive svoju ljubavnu priču, prenosi Dejli Mejl.

 

Toni je otkrio da sa Sofijom ima vezu kakvu nikada ranije nije imao, dodajući da zna da je postupio ispravno.

On je za domaće medije rekao i da je želeo da uradi pravu stvar i da je Sofija prva osoba koja je stupila u kontakt sa njim na Fejsbuku gde je ponudio smeštaj.

Inače, Sofija radi kao IT menadžer. Doletela je u Mančester 4. maja nakon što je nedeljama čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Veliku Britaniju. Toni je rekao da su on i Sofija brzo razvili vezu i da se ona dopada i njegovim ćerkama.

Toni govori slovački, pa je to iskoristio da se sporazume sa Sofijom, ali se to njegovoj ženi nije dopala i osetila se izostavljenom.

"Sjajno smo se slagali, ali u to vreme nije bilo ništa više, iako vidim da je Lorna počela da oseća ljubomoru i da se ljuti na nju", rekao je Toni.

A onda su se, kako kaže, strasti sasvim rasplamsale.

"Kod kuće sam shvatio da nalazimo izgovore da se dodirnemo, bilo je to kao flert, ali ništa više od toga se nije dogodilo u toj fazi", rekao je Toni.

Tvrdi su u vezu stupili tek kada su se preselili u kuću njegove majke, iz koje planiraju da se presele u zajednički dom za kojim su počeli da tragaju.

(Nova.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar