Bekuta: Svaki dan je dug kao godina, otkako si otišao!

Pevačica Ana Bekuta pre šest meseci ostala je bez svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića. Ona i njegovi najbliži prijatelji i saradnici okupili su se Novom groblju kako bi održali pomen u njegovu čast.

Zabava 23.05.2022 | 20:40
Bekuta: Svaki dan je dug kao godina, otkako si otišao!

Inače, Mrka bi danas napunio 80 godina, a Bekuta se tim povodom oglasila na Instagramu gde je objavila njihovu zajednički fotografiju.

 
Milutin Mrkonjić, šestomesečni pomen, Ana Bekuta
FOTO: STEFAN STOJANOVIĆ/ MONDO

"Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bismo li bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina", napisala je ona i nastavila:

"Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi - ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio", poručila je Bekuta.

Milutin Mrkonjić, šestomesečni pomen, Ana Bekuta
FOTO: KURIR/A.J.PANIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar