Ovan osuđen na 3 godine zatvora zbog ubistva!

Jedan ovan osuđen je na tri godine zatvora nakon što je proglašen krivim za ubistvo žene.

Zanimljivosti 27.05.2022 | 18:52
Ovan osuđen na 3 godine zatvora zbog ubistva!

Ovan je ranije ovog meseca priveden u policiju u Južnom Sudanu,nakon što je napao Adhieu Chaping (45). Ona je kasnije umrla od posledica zadobijenih povreda koje joj je naneo ovan

Policija je objasnila situaciju sudanskom radiju Eye..

“Ovan ju je napao udarivši je u rebra , starica je odmah umrla. Dakle, ovo se dogodilo u Rumbek Istoku u mestu zvanom Akuel Iol“, rekao je major Elijah Mabor.

“Naša uloga policije je da obezbedimo bezbednost i odvojene borbe. Ovan je uhapšen i trenutno je u pritvoru u policijskoj stanici Maleng Agok Pajam.“

Major Mabor je objasnio zašto je ovan uhapšen zbog svojih radnji: „Vlasnik je nevin, a ovan je taj koji je počinio zločin, tako da zaslužuje da bude uhapšen, a kasnije će slučaj biti prosleđen običajnom sudu gde može da se preda. prijateljski“.

Ovan će sada provesti naredne tri godine u vojnom kampu u sedištu okruga Aduel u sudanskoj državi Lejks. Nije poznato da li je životinja izrazila kajanje zbog svog zločina.

Lokalni sud je takođe presudio da će vlasnik ovna Duoni Maniang Dhal morati da preda pet krava porodici žrtve kao odštetu.

Administrator okruga Pol Adhong Majak rekao je za Ghanu Vish da su vlasnik ovna i porodica žrtve u srodstvu i “komšije”. Kada ovan bude pušten iz zatvora biće poklonjen i porodici u skladu sa lokalnim zakonom piše ladbible

Obe porodice su od tada potpisale ugovor o formalizovanju sporazuma sa policijom, a lideri zajednice su bili svedoci.

Iako bi to mogao biti čudan uzrok smrti, Adhieu Chaping nije prva osoba koja je postala žrtva zlonamerne ovce.

Prošle godine, žena u SAD umrla je nakon što ju je napala ovca na farmi. Kim Tejlor je radila kao volonter na farmama kultivisane nege u Boltonu, u Masačusetsu, kada ju je životinja teško povredila. Nedugo zatim Kim je preminula od posledica napada ovce.

(Zanimljivostidana.com / Foto: twitter)

Komentari / 0

Ostavite komentar