Stotine navijača Liverpula ušlo na stadion bez karata

Finale Lige šampiona u parizu je počelo sa pola sata zakašnjenja, a igrači su se zagrevali u dva navrata! Nastup je završila svetska muzička zvezda Kamila Kabeljo, ali to je ostalo potpuno u drugom planu, posle svega što se dešavalo oko kašnjenja i gužvi ispred stadiona.

Sport 28.05.2022 | 22:09
Stotine navijača Liverpula ušlo na stadion bez karata

Oglasio se brat Đoela Matipa, Marvin, koji je dao izjavu sa stadiona "Sen Deni".

"Organizacija oko i unutar stadiona nije vredna finala Lige šampiona! Koristili su suzavac u delovima gde su bila deca, to je opasno!", rekao je Marvin Matip.

Navijači su preskakali prilično visoku ogradu, neki od njih su zaustavljeni, ali je veći broj uspeo da prođe pored redara i utrči na zapadnu tribinu, koja deluje krcato u ovom trenutku. Ipak, izgleda da to nije jedini problem, pošto su nastali neredi i nakon reakcije policije koja je upotrebila i suzavac.

U međuvremenu na teren su izašli igrači dva tima, koji su započeli zagrevanje iznova. U svakom slučaju, propusti u organizaciji ozbiljno su poremetili kompletnu ceremoniju finala, pa i samo odigravanje meča. Nadamo se da to neće uticati i na kvalitet meča, od kojeg se zaista mnogo očekuje.

(Kurir  Foto:Profimedia)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zare

28.05.2022 21:20

A šta se to od ovog meča ,,mnogo očekuje"???? Jel to on nešto vredniji nego prošli finalni mečevi?? Možda očekujete da igrači i publika kažu ,,slava ukrajini", da zapale Rusku zastavu pa Klop je već izjavio da igraju za Ukrajinu. Britanska govna bi to i uradila ali Španci ne smiju, imaju Kataloniju...Samo gazi Rusijo nacistička govna.

ODGOVORITE
Name

re Zare

30.05.2022 08:02

Nisi ni ti daleko od Klopa.Samo sto ti podrzavas agresiju.