Japanka ušima drži kišobran, selfi štap pa čak i piše s njima! (VIDEO)

37-godišnja Japanka Ajumi Takada, iam neobičnu sposobnosti da rastegne ušne resice dovoljno da ih omota oko stvari poput kišobrana ili štapova za selfije

Zanimljivosti 23.06.2022 | 15:22
Japanka ušima drži kišobran, selfi štap pa čak i piše s njima! (VIDEO)

Ajumi Takada, iz Tokija, prvi put je primetila da su joj ušne resice superelastične kada je bila u osnovnoj školi. Bio je kišni dan, a ruke su joj bile pune, pa je pokušala da drži kišobran uhom kao treća ruka i uspelo je.

To je bio samo početak, jer je Japanka od tada koristila svoje neobično rastegljive ušne školjke za držanje selfi štapića, četkica za kaligrafiju, uređaja za čišćenje i drugih stvari.

Ajumine elastične ušne školjke sada mogu da se protežu do 4,5 centimetara, omogućavajući joj da ih omota oko raznih predmeta i drži ih na mestu što može izgledati besmisleno, ali može dobro doći kada su joj obe ruke pune.

I dok rastezanje ušnih resica može zvučati bolno, ona tvrdi da je to zapravo bezbolno.

“Ljudi me uvek pitaju da li je bolno. Ali uopšte nema bola kada ih povučete ili držim neki predmet. Ušna resica se prirodno odmah vraća na svoje mesto”, rekla je Takada nedavno za Compass Media.

Ajumi, koja je nekada bila u ženskoj grupi Canari Club, zapravo i ne zna kako je dobila svoju neobičnu sposobnost elastičnih ušni resica.

To bi mogla biti porodična nasledna osobina, ali opet se igrala i rastezala ušne resice kada je bila mala, posebno kada joj se spavalo, pa je možda i to malo pomoglo danas da ima ušne resnice takve kakve ima.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar