Nermin Handžić iz Tešnja pobednik ZG, Šaban mu predvideo pobedu!

Finale "Zvezda Granda" napravilo je pravi bum, a za pobedu se borilo 16 takmičara. Prvo mesto osvojio je Nermin Handžić.

Zabava 26.06.2022 | 18:38
Nermin Handžić iz Tešnja pobednik ZG, Šaban mu predvideo pobedu!

Pobednik "Zvezda Granda" ove godine osvaja pesmu, spot i automobil "Opel Corsa".

"Hvala svima od srca", rekao je uzbuđeni Nermin.

Zvezde Granda, finale
foto: Ana Paunković

U samoj završnici Nermin se našao rame uz rame sa rokerom iz Makedonije Aleksandrom Josifovskim, ali je prema rečima Saše Popovića na osnovu pristiglih rezultata odneo ubedljivu pobedu sa osvojenih 128,456 hiljada glasova.

Zvezde Granda, finale
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kada je čuo svoje ime, Nermin je zamalo pao u nesvest, dok su ga kolege iz takmičenja pridržavale i grlile, a lavina emocija dogodila se kada mu se na sceni pridružila i mentorka Viki.

Nermin Handžić
foto: Printscreen

- Posvećujem pobedu svom Tešnju, svojoj Bosni, porodici i mentorima. Videćemo kako ćemo proslaviti, mislim da Tešanj gori tako da videćemo kad se vratim. Eto 130 hiljada glasova, mislim da vam je jasno šta se tamo dešava i da Tešanj nikad nije bio jači. Bio sam u finalu i u ''Nekim novim klincima''i osvojio treće mesto, ali ovo je sada definitivno ujednilo moj grad- objašnjava on.

Pobeda mu mnogo znači ali je i sma svestan da nije garancija za uspeh.

Jedan je od retkih koji je imao priliku da peva sa pokojnom muzičkom legendom Šabanom Šaulićem, zbog čega mu je danas neizmerno drago.

- Mislim da više niko nikad neće imati karijeru kao pokojni Šaban Šaulić, ali ja ću do kraja života pamtiti da sam sa samo 10 godina pevao sa njim baš na ovoj sceni - kaže Nermin koji i danas pamti njegove reči.

Nermin Handžić, Zvezde Granda
foto: ATA images

- I Saša Popović je u više navrata pomenuo to da je Šaban rekao da sam ja najtalentovaniji klinac koga je čuo u ovom regionu.

(Kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mira

26.06.2022 17:02

Bravo

ODGOVORITE
Name

Zoki

26.06.2022 17:56

Zasluzeno… Velika zvijezda!

ODGOVORITE
Name

Milojko

27.06.2022 11:59

Bravo !

ODGOVORITE