Crvena Zvezda se oprostila od Dejana Radonjića: "Hvala ti"

Košarkaški klub Crvena zvezda oprostio se od doskorašnjeg šefa struke tima sa Malog Kalemegdana Dejana Radonjića.

Sport 30.06.2022 | 11:12
Crvena Zvezda se oprostila od Dejana Radonjića: "Hvala ti"

Crveno-beli su crnogorskom stručnjaku poželeli sve najbolje u daljem toku karijere.

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je dosadašnji trener našeg seniorskog tima Dejan Radonjić u četvrtak i zvanično napustio klub po zvaničnom isteku aktuelnog ugovora i potpisao ugovor sa ekipom Panatinaikosa iz Atine

Dejan Radonjić je tokom dva mandata u kojima je sedeo na klupi Crvene zvezde (2013-2017 i 2020-2022) pet puta sa klubom osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća. Crvenu zvezdu je vodio kao prvi trener u zvaničnim mečevima na 453 utakmice, po čemu je uz osvojene trofeje, apsolutni rekorder kluba među trenerima.

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom još jednom se zahvaljuje Dejanu Radonjiću na svemu što smo zajedno učinili tokom prethodnih godina, i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu.

O izboru novog trenera, nakon toga i tima koji će na dostojan način predstavljati Srbiju, Beograd i Crvenu zvezdu u Evroligi naredne sezone javnost će biti blagovremeno obaveštavana", stoji u saopštenju.

Radonjić je u Atini dogovorio dvogodišnju saradnju sa grčkim klubom.

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar