"Dobra udovica je samo mrtva udovica"

Inbox mi je pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog - napisala je Nikolina Pišek.

Region 02.07.2022 | 13:38
"Dobra udovica je samo mrtva udovica"

Voditeljica Nikolina Pišek komentirala je svoju trenutnu životnu situaciju u kojoj se nalazi nakon smrti supruga Vidoja i sukoba sa njegovim ocem oko imovine.

- Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju.Ali, da, tu smo…
Кažem “tu smo” jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog.

-Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, GREŠКA koja se dogodila putem…
“Greška” koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba.

Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati.

No, istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svjetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto - napisala je Nikolina na Instagramu.

Podsjećamo, Vidoje Ristović, suprug voditeljice Nikoline Pišek, preminuo je početkom maja u Beogradu, a nakon njegove smrti udovica i Vidojev otac Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, počeli su 'bitku putem medija'.

I s jedne i s druge strane nižu se teške optužbe, zbog čega su postali glavna tema javnosti. Pišek se na društvenim mrežama već nekoliko puta osvrnula na odnos sa porodicom pokojnog supruga.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Laktasi

02.07.2022 13:16

Ruzno je to zbog pokojnika valjda se treba obezbjediti djete koje je ostalo.I uvjek frka kod bogatasa koji imaju milione ,kamione,strasno....

ODGOVORITE
Name

Bilja

03.07.2022 05:58

Ti si zaista nebitna bilo kome. Naravno, od sebe želiš da stvoriš matoru starletu i zvezdu tabloida. Nemaš ništa zajedničko sa normalnim ženama sa ovih prostora. Ti si bila i ostala skupa sponzoruša.

ODGOVORITE
Name

Miki

03.07.2022 08:17

Udovici moje iskreno učešće!

ODGOVORITE
Name

Ozren

03.07.2022 09:50

Sponzorusa level pro....

ODGOVORITE
Name

NEŽENJA

03.07.2022 18:46

KAD IM UZMEŠ LOVU JAVI MI SE DA ZAJEDNO PROVEDEMO OSTATAK ŽIVOTA...

ODGOVORITE
Name

NEUDATA

04.07.2022 08:12

mislim da je to nemoguća misija, svekar je malo veća zvijerka, sin nije na tatu mora da je maminnnnn , al tata je lafčina i zna proceniti . Do sada je bila zaštićena jer otac nije htio da iskvari sinu, a sad je na brisanom prostoru. Sad će da se ponaša u skladu sa prezimenom, piš, piš, piš, piš....... Pišekova.

ODGOVORITE