Karleuša se seli u luks vilu na Dedinju koja je nekad bila Piksijeva!

Pevačica Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu pokazala svojim pratiocima da je u fazi selidbe.

Zabava 04.07.2022 | 17:30
Karleuša se seli u luks vilu na Dedinju koja je nekad bila Piksijeva!

Naime, Karleuša se sa porodicom seli u vilu koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, a sada je u Jeleninom vlasništvu.

Kuća se nalazi u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća, a kako se pisalo za nju su pukli 2.500.000 evra.

Vila ima ogroman bazen, pre se navodilo da će njene ćerke imati zasebne sobe sa ogromnim terasama i zasebnim kupatilima.

Jelena je sada pokazala garderober gde je unela nekolicinu stvari.

- Kao što ste primetili, da potvrdim, počela sam sa prebacivanjem stvari u novi garderober u novoj kući, ovde će se puniti garderober jedno 7 dana. Ima dva kupatila, izlaz u dvorište, ima i saunu, tako da ću se ovde relaksirati. Znam da vas interesuje, sve devojke to vole, to je ukratko to. Ja vam obećavam, kada se sve završi, da ću snimiti kako sve izgleda. Sada je sve u haosu.

(Kurir.rs Foto: printscreen) 

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Život

04.07.2022 21:31

Ti je u haosu.Koga još interesuje tvoja odvratna garderoba.Exponiraj svoje bogatstvo,negdje drugo,a ne siromašnoj omladini,koja jedva sastavlja kraj sa krajem.

ODGOVORITE
Name

To

05.07.2022 15:54

Srbijo to ti je realitet .Kad propadamo bar otmeno,Koja Vinca koje beogradske gimnazije.Vazno je supce!

ODGOVORITE
Name

angie

13.07.2022 10:58

Ima se moze se, evo ja sam skupljala novac godinama i sada cu konacno zvati studio ambient da mi renoviraju stancic. Jedva cekam i presrecna sam iako imam samo 40 kvadrata.

ODGOVORITE