Srbija dočekala Novaka - "Za ovo vrijedi živjeti"

Srpski teniser Novak Đoković svečano je dočekan u Beogradu nakon osvajanja sedme titule na Vimbldonu.

Tenis 11.07.2022 | 21:30
Srbija dočekala Novaka - "Za ovo vrijedi živjeti"

Doček je upriličen ispred Skupštine grada Beograda, a brojni navijači i poštovaoci Novaka Đokovića okupili su se kako bi ga dočekali i pozdravili.

"Ovo su najljepši trenuci u životu, definitivno. Imam taj blagoslov da uz sport kojim se bavim čitav svoj život i gdje sam dostigao velike uspjehe, a najzahvalniji sam kada nešto ostvarim da to mogu da proslavim sa svojim narodom. Divni ste. Veliko hvala svima što se došli u ovolikom broju", kazao je Novak.

"Puno srpskih trobojki, puno mladih i dece. To mi ispunjava srce. Volim vas. Zauvek. Za ovakve trenutke vredi živeti, raditi, igrati tenis. Imao sam puno puta u karijeri sreće da dostignem velike visine i osvojim sve trofeje. Ali, ovi su trenuci nezaboravni. Trofeji su trofeji, oni prolaze. Ovo ću nositi u srcu do kraja života.

Moram da se zahvaljujem. Ovi ljudi nemaju obavezu da budu večeras ovde, a opet su se pojavili. Ulepšali ste mi i dan, veče, godinu i život. Imao sam privilegiju u životu da sam nekoliko puta bio na ovom balkonu."

"Puno srpskih trobojki, puno mladih i dece. To mi ispunjava srce. Volim vas. Zauvek. Za ovakve trenutke vredi živeti, raditi, igrati tenis", poručio je Đoković okupljenom narodu.

(BN   FOTO: PRINTSKRIN)

Komentari / 0

Ostavite komentar