Potpuno rasulo u FK "Radnik": Ovo je sljedeći korak

FK Radnik Bijeljina nalazi se u velikoj krizi, a nakon što su ispali iz Premijer lige BiH ovaj klub je napustio veliki broj igrača i budućnost ovog kluba je trenutno pod velikim znakom pitanja.

Fudbal 26.07.2022 | 08:59
Potpuno rasulo u FK "Radnik": Ovo je sljedeći korak

Pojedini mediji iz Srpske pišu da je uprkos svim problemima u klubu "Radnik" na vrijeme počeo pripreme za novu sezonu, bilo je igrača koji su došli na probu i onih koji su tu ostali od prošle sezone, a odigrali su i prijateljsku utakmicu protiv Borca u Šamcu gdje su slavili rezultatom 5:1.

Ipak, bio je to samo privremeni "mir", a nakon što je na početku juna na mjestu predsjednika Upravnog odbora ostavku podnio Ljubomir Stević. Njegovim stopama krenulo je i kompletno rukovodstvo tima iz Bijeljine, nakon čega su se dugovi nastavili gomilati i igrački kadar se iz dana u dan smanjivao.

Na kraju su fudbaleri koji su bili na probi otišli iz kluba, redom su otkazivali sve zakazane prijateljske utakmice, a vrhunac svega je posljednji trening kluba gdje su se treneru Veliboru Đuriću odazvala samo šestorica igrača.

Tačnije, na treningu su se pojavili jedan golman i pet igrača, a Đuriću nije ostalo ništa drugo nego da otkaže trening.

Situacija se, dalje navode mediji, pogoršava iz dan u dan i trenutno je neizvjesna čak i budućnost i opstanak kluba.

Klix

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Radnik

26.07.2022 10:27

Na potezu je grad, zaista bi bila ogromna bruka da se ugasi klub.

ODGOVORITE
Name

Neradnik

29.07.2022 22:55

Na potezu je tuzilastvo, zaista bi bila ogromna bruka da niko ne odgovara ko je doveo klub o takvo stanje