Lepa Brena održala koncert za pamćenje u Zvorniku! (VIDEO)

Lepa Brena nastupila je sinoć pred zvorničkom publikom na otvaranju manifestacije "Zvorničko ljeto"!

Zabava 03.08.2022 | 15:36
Lepa Brena održala koncert za pamćenje u Zvorniku! (VIDEO)

Na gradskoj plaži pored reke Drine sinoć je zvanično otvoreno „Zvorničko ljeto“, kulturno-zabavna manifestacija koja se održava po 21. put.

Pred više hiljada okupljenih Zvorničana i gostiju iz susednih opština i inostranstva koncert je održala Lepa Brena.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović koji je pozvao sugrađane da iskoriste ovu sedmicu u kojoj će biti prikazano više kulturnih i zabavnih događaja i da svako veče uživaju u koncertima poznatih estradnih umetnika na obali Drine.

Nakon zvaničnog otvaranja nastupila je jedna od najvećih zvezda sa prostora bivše Jugoslavije -Lepa Brena, koja se zvorničkoj publici predstavila svojim najvećim hitovima od početka karijere pa do danas. Koncert je započela pesmom "Pazi kome zavidiš" a onda su se ređali hitovi od 1982. do 2022. uz koje je pubulika pevala u glas.

"Mile voli disko", "Čačak", "Sitnije Cile sitnije","Dama iz Londona" i mnoge druge pesme od početka karijere pa do onih novijih pevala je Brena sa svojim bendom i oduševila publiku. Najveće ovacije je dobila uz pesmu "Jugoslovenka" pogotovo kada se na video bimu prikazala zastava nekadašnje Jugoslavije.

Na kraju je uz pesmu "Ja nemam drugi dom" Lepa Brena poslala poruku mira, ljubavi i  tolerancije za sve ljude ovog sveta, nakon čega je ispraćena ogromnim aplauzom.

Delić atmosfere sa koncerta pogledajte u video snimku:

(BN / InfoBirač)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar