Poziv direktoru policije CG da podnese ostavku

Poziv direktoru policije Crne Gore da podnese ostavku posle tragedije na Cetinju.

Region 15.08.2022 | 10:48
Poziv direktoru policije CG da podnese ostavku

Predsednik internacionalne policijske organizacije Crne Gore Ivan Pekić Pekić kaže da bi nakon tragedije na Cetinju bilo normalno da direktor Uprave policije Zoran Brđanin i ministar unutrašnjih slučajeva Filip Adžić podnesu ostavke.

"Lično sam mišljenja da mora da postoji moralna odgovornost ministra policije i direktora i mislim da je bilo normalno da podnesu ostavke u ovim situacijama", kazao je Pekić za Jutarnji program TVCG.

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Aa

15.08.2022 09:15

Pitanje je kako je takvog psihičkog stanja Borilović uopšte mogao biti lovac i ko ga je obučavao za to. Zašto niko u Republici Srpskoj ne postavi pitanje odgovornosti ministra policije nakoh hapšenja Lubure, imajući u bidu da je u vrijeme izbršenja djela bio načelnik uprave, među najvišim rukovodiocima u MUP-u

ODGOVORITE
Name

Božo

15.08.2022 09:29

Sve dok pretnje kao polazni stepen nasilja policija ne bude odmah intervenisala i shvatila kao osnov za krivicno dijeli, ovakvih i sličnih zločina bice na zalost još. Lice koje upucuje pretnje policija po prijavi mora odmah da hapsi i saslusa i o tome obavesti postupajuceg tuzioca. Kod nas kada neko prijavi pretnju policija trazi dokaz pa ako ima onda ce ili nece, zavisi, predati tuziocu na postupanje. Znaci iz temelja mjenjati ili dopuniti zakonom propisane radnje koje su vezane za pretnje. Policiji dati veca ovlastenja.

ODGOVORITE
Name

Realista

15.08.2022 09:35

Policija ko i kod nas, spremna samo da kažnjava pošten narod a kriminalce i ludake izbjegava. Naravno, ima poštenih policajaca ali zakon je takav da štiti kriminalce a ne policiju i narod.

ODGOVORITE
Name

Re

15.08.2022 10:52

Spremna je i za radare.

Name

Obican gradjanin

15.08.2022 10:54

Opet krivi ko i svugdje obicni policajci i ako riba smrdi od glave. Ko Vuku ne sveza noge da se Vidi Kud se krece kad je vec imao kriminalnu proslost. Ko ga oslobodi.Ciji je om bijo u sticenik ? Jadne neduzne porodice a i Njegova porodica koja ce ispastati zbog bolesno clana, /ubice. IIpak su ubijeni toliki ljudi .

ODGOVORITE
Name

Rambo

15.08.2022 11:44

To je sprdnja od policije!Sta bi bilo da je covjek imao automatsku pusku a ne lovacki karabin?Dali policija ide na obuku iz gadjanja?Imamo gomilu predebelih policajaca koji nemogu potrcati deset metara!

ODGOVORITE
Name

Uuu

15.08.2022 14:08

Njemackoj policija privodi sumnjive psihopate alkoholicare drogarese i sve one koji daju utisak opasni osoba po dojavi gradjana i direktno na psihijatriju unpo dana u po noci