Umesto svadbe raskid: Aca Sofronijević i popularna voditeljka raskinuli veridbu!

Aleksandar Aca Sofronijević, jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša, prema saznanjima Kurira, raskinuo je veridbu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

Zabava 22.09.2022 | 17:20
Umesto svadbe raskid: Aca Sofronijević i popularna voditeljka raskinuli veridbu!

Dobro obavešten izvor blizak nekadašnjem paru ispričao je za naš list da njih dvoje nisu u emotivnoj vezi već nekoliko meseci, ali da su ostali u prijateljskim odnosima.

 
Aleksandar Sofronijević, Sanja Ćulibrk
FOTO: KURIR PRIVATNA ARHIVA

- Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa... Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju - ispričao je za Kurir izvor blizak Sofronijeviću i voditeljki.

Aca Sofronijević
FOTO: KURIR PRIVATNA ARHIVA

Kontaktirali smo i Acu ofronijevića, koji je potvrdio naša saznjana i otkrio da Sanji želi sreću u daljem životu:

- Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi - kazao je Aca.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar