Glumica Gvinet Paltrou proslavila 50. rođendan pa se slikala gola!

Slavna glumica Gvinet Paltrou danas proslavlja 50. rođendan, a tim povodom je stala pred reflektore modnog časopisa u potpuno neverovatnom izdanju

Zabava 27.09.2022 | 18:35
Glumica Gvinet Paltrou  proslavila 50. rođendan pa se slikala gola!

Gvinet Paltrou je jedna od najpoznatijih i najuspešnijih holivudskih glumica. Ima veliku moć transformacije, pa su je uvek pratile različite karakterne uloge.

Lepa glumica danas proslavlja jubilarni 50. rođendan, a povodom ovog jubileja fotografisala se gotovo naga, a telo je ofarbala zlatnom bojom. 

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

- Sve što znam je da me farbaju u zlatno i da moram da budem gola. Osećam se tako dobro, a ovde se radi o izražavanju tog osećaja energije i optimizma koji doživljavam - rekla je Gvinet na snimanju.

Iako je napunila 50 godina, javnost je saglasna da glumica izgleda barem deceniju mlađe. Negovanu kožu i vitku liniju, duguje svojoj rutini nege lica i tela od koje već godinama ne odstupa. Pre svega, nikada ne koristi mnogo šminke na licu i trudi se da što manje tretira kosu.

- Ja sam prava devojčica u duši. Obično tokom dana, kada nemam obaveza, ne nosim nikakvu šminku, ali ako izlazim na večeru, stavljam malo maskare i malo rumenila na obraze. Moja kosa je veoma gusta i talasasta, tako da, kada je vlažna i osuši se, odvajam je po delovima i uvijam da postignem talase, ali ne i volumen - rekla je jednom prilikom glumica.

(Informer.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar