Pušeći cigarete istrčao pravi maraton!

Jedan neimenovani Kinez (50) je nedavno postao viralan na društvenim mrežama nakon što je fotografisan kako puši cigarete dok trči maraton.

Zanimljivosti 16.11.2022 | 15:31
Pušeći cigarete istrčao pravi maraton!

Pušenje cigareta nije najzdravija stvar koju možete učiniti a još manje kada trčite maraton!

Kada su fotografije 50 godina starog muškarca koji ležerno puši doktrči 42km na maratona u Sinanđiangu prošle nedelje postale viralne, svi su bili zapanjeni ali i radoznali da saznaju u čemu je stvar

Nažalost, o čoveku koji puši dok trči maraton se ne zna mnogo, osim što je među kolegama trkačima poznat kao „čika Čen“, koji je potvrdio i svoju naviku da puši dok trči.

 

Prema neproverenim izveštajima na društvenim mrežama, ujak Čen je primećen na drugim maratonima u poslednjih nekoliko godina, uključujući Ksiamen maraton, Lishui Ultra maraton i Lhasa Half Marathon.

Nakon što su neke fotografije čoveka koji puši dok trči postale viralne na Veibo-u, organizatori Ksin’anjiang maratona u gradu Jiande takođe su podelili njegovu potvrdu o uspehu.

Koja ne samo da je dokazala da je učestvovao u događaju, već i da je trčao 42,195 km za respektabilnih 3 sata, 28 minuta i 45 sekundi, na 515. mestu od nekoliko hiljada trkača.

maraton  pušenje
maraton uz pušenje cigareta – vreme prolaska

Kada je priča postala viralna, fotografije ujaka Čena kako puši dok je trčao na Guangdžou maratonu 2018. takođe su se pojavile na mreži, a trkači su potvrdili da su ga primetili i na događajima 2019.

“Trčanje je dobro za vaše zdravlje, pušenje je loše za vaše zdravlje. Da li se poništavaju jedno drugo?” pitala je jedna osoba u komentaru, dok se druga pitala da li ujka Čen puši tokom maratona jer nikotin deluje kao stimulans. Mislim da je pošteno reći da postoje pogodniji stimulansi.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar