Neobičan online posao “inspektorke lojalnosti” testiraju muževe!

Nova online “profesija” “Inspektorike lojalnosti“ pune medije kao i novinske članke u Brazilu,zbog svoje neobičnosti ali i velike potražnje Brazilki.

Zanimljivosti 22.11.2022 | 16:28
Neobičan online posao “inspektorke lojalnosti” testiraju muževe!

“Inspektorike lojalnosti“ su privlačne žene koje imaju zadatak da pokušaju da zavedu online muževe njihovih klijentkinja, a zatim pruže dokaz njihove (muževe) vernosti ili nevernosti.

Brazilski inspektorke lojalnosti postali su veoma popularni na društvenim mrežama kao što su TikTok i Instagram.

To su obično su mlade, atraktivne žene koje naplaćuju između 20 reala (4 dolara) i 150 reala (30 dolara) da testiraju lojalnost muškaraca svojim ženama  ili devojkama na društvenim mrežama, a zatim pruže dokaz svojim klijentkinjama o vernosti ili nevernosti.

Testiranje obično uključuje približavanje im preko online društvenih mreža na primer WhatsApp-a, Vibera, i drugh društvenih aplikacija ili jednostavno pretvaranje da su njihove kontakte dobili od zajedničkog poznanika.

Ove online “inspektorke lojalnosti” prave snimke razgovora sa svojim oznakama, kao i fotografije koje pošalju, a zatim ih sve predaju njihovim partnerkama kao dokaz njihove lojalnosti ili nedostatka.

Nicolli, 22-godišnja inspektorka lojalnosti, upravo se porodila i bila je bez posla kada joj se prvi put obratila žena na Instagramu da testira vernost njenog muža.

Upravo ovo prvo iskustvo navelo ju je da shvati da postoji stvarna potražnja za takvom (online) uslugom..

-“Kontaktirala me je jedna žena na Instagramu i rekla da misli da sam veoma lepa i da sam tip njenog muža. Rekla je da je veoma sumnjičava prema njemu jer je već nekoliko puta varao, pa je htela da ga testiram da vidim da li će pasti na to.” priseća se Nikoli svojih početaka u ovom poslu

Nikol se tada pretvarala da je greškom poslala poruku a zatim je započela razgovor koji je ubrzo doveo do razgovora o ličnom susretu. Snimila je njihove prepiske, poslala ih klijentkinji, koja joj je poslala velikodušnu nagradu za njenu nevolju.

Nicolli je ispričala svoje iskustvo na TikTok-u, a ubrzo su joj se obratile i druge žene sa sličnim zahtjevima. Danas zarađuje između 4.000 i 5.000 reala (800 i 1000 dolara) testirajući lojalnost muškaraca na mreži.

Ovakih devojaka odnosno inspektora lojalnosti za muževe sve je više u Brazilu, ali isto tako sve je više žena i devojaka koje traže ovakve vrste online usluga.

Ipak ova nova online profesija za sobom nosi i neke nepriajtnosti, neki muškarci otovoreno prete ovim “inspektorkama” kao i time da će se osvetiti njima za to što su ih razotkrile kod  njihovih supruga i devojaka.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar