Iznenadna, ali prijatna posjeta Piksijevim pulenima

Novom licu na pripremama "orlova" ispunjena je želja da se slika sa Dušanom Vlahovićem

Fudbal 22.11.2022 | 21:47
Iznenadna, ali prijatna posjeta Piksijevim pulenima

Iznenadna, ali veoma prijatna poseta na jednom od poslednjih treninga naše reprezentacije uoči utakmice protiv Brazila.

Delegacija Al-Arabija, kluba čije terene "orlovi" koriste tokom Svetskog prvenstva, pozdravila je Dragana Stojkovića i njegove pulene, a članovima našeg rukovodstva, Nenadu Bjekoviću, Jovanu Šurbatoviću i Stevanu Stojanoviću, uručila prigodne poklone.

- Moram da izrazim zadovoljstvo što je reprezentacija Srbije odabrala baš ovaj trening-kamp. Trudićemo se da budemo dobri domaćini i da vaši fudbalari imaju maksimalne uslove za rad tokom boravka u Kataru. Svi se iskreno nadamo da ćete ostati što duže na Svetskom prvenstvu. Teško mi je da se opredelim za koga ću navijati u četvrtak uveče, jer i Brazilci koriste naše terene i takođe su mi veoma dragi. Voleo bih da obe reprezentacije prođu u nokaut-fazu šampionata – rekao je za sajt FSS predsednik i vlasnik Al-Arabija Šeik Tamim Bin Fahad Al Tani.

On je i otkrio ko su mu ljubimci u reprezentaciji Srbije:

- Pošto mi je Juventus najdraži klub sa evropskog kontinenta, moji favoriti su Filip Kostić i Dušan Vlahović. Bila bi mi velika čast ukoliko mi omogućite da se slikam sa njima.

Naravno, želja Tamima Al Tanija je ubrzo ispunjena, a pored Vlahovića i Kostića, uvažene domaćine pozdravila je i kompletna reprezentacija Srbije na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem.

Pored predsednika Al-Arabija, delegaciju najpopularnijeg katarskog kluba činili su potpredsednik Muhamed Al Kavari i generalni menadžer Ahmad Hasan.

Osećamo se zaista prijatno u poslednjih nekoliko dana, pažnja kojom smo bili obasuti u Bahreinu, nastavila se u još većoj meri u Dohi. Oseća se na svakom koraku gostoljubivost naših domaćina, trude se da nam budu na usluzi i da nam boravak na Svetskom prvenstvu učine što zanimljivijim - rekao je zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković, koji je čelnicima Al-Arabija uzvratio poklonima i zahvalio se na gostoprimstvu i podršci.

(Ekspreso Foto: FSS)