Horgoš: Migrant ranjen, privedeno više osoba

Po prijavi da se ulicom kreću migranti i pucaju jedni na druge na području Horgoša, policija je, zajedno sa Žandarmerijom, noćas započela sa detaljnom pretragom terena i na licu mjesta zatekli šest migranata, među kojima jednog starosti oko 20 godina sa dvije prostrelne rane u grudima.

Srbija 25.11.2022 | 11:26
Horgoš: Migrant ranjen, privedeno više osoba

Tokom noći i od jutros, policija i Žandarmerija priveli su u Policijsku upravu Kikinda više osoba za koje se sumnja da imaju veze sa noćašnjom pucnjavom, ali i ilegalnim krijumčarenjem migranata, a ova akcija će se nastaviti i u narednom periodu, saopštio je MUP.

Kako je saopšteno, pretragu terena su noćas započeli pripadnici MUP-a, udarnih operativnih grupa iz Kikinde i Subotice, kao i ovih policijskih uprava, zajedno sa Žandarmerijom.

U cilju što bržeg pronalaska osoba osumnjičenih za pucnjavu, tokom potrage, koriste se i dronovi.

(Tanjug   Foto:Schreenshot/Twitter)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Igipop

25.11.2022 11:14

Stari bugraski model. Lostavis stražu, otimas im telefone i novac, vise nikad nece doci, dojave drugima nemoj ici tim putem, tuku, otimaju...Ovako skretanje sa problema donosi da će se u malim mjestima organizovati kao vojska zbog migranata i nezainteresovanosti drzave

ODGOVORITE
Name

Nenad

25.11.2022 12:27

Ovi nasi ce im jos dati oruzje da mogu da se brane od naseg naroda.Tako je lako moguce da sledeca vijest bude migranti zauzeli Srpsko selo i protjerali Srpsko stanovnistvo.

Name

igipope

25.11.2022 13:16

To mogu mozda Bugari,Hrvati,pa ajde i BiH ali u Srbiji se to ne sme.Intetesantno da ti strucnjaci poseduju duge cevi.Odakle?