Ana Bekuta otkrila kome je pripala Mrkina imovina!

Godinu dana nakon smrti političara Milutina Mrkonjića, njegova partnerka pevačica Ana Bekuta otkrila je kome je ostala imovina koju je on posedovao.

Zabava 28.11.2022 | 17:23
Ana Bekuta otkrila kome je pripala Mrkina imovina!

-Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju. Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života - napisala je Bekuta i nastavila:

 

- Tužno je gledati koliko je nekima neverovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto neverovatno u 21. veku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe - napisala je Ana.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MARKO

02.12.2022 13:24

TO ,TI , NEKOM DRUGOM PRIČAJ.

ODGOVORITE