Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Najgledanija domaća serija u istoriji, "Selo gori, a baba se češlja" emitovana je na više televizija. Pored toga što je u svakom novom repriznom emitovanju gledaocima iznova zanimljiva, ova serija skriva i niz drugih činjenica koje su je takvom učinile.

Zabava 28.11.2022 | 20:25
Kako je Nenad  Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Naime, pored autentične priče, karakteristične za naše podneblje, njen kreator Radoš Bajić učinio je da serija iznedri i mnoge glumce koji danas uspešno grade karijeru.

Radoš Bajić
FOTO: PRINTSCREEN

Tako je jednom prilikom otkrio kako je angažovao Nenada Okanovića za ulogu Sina Dragana nakon što je mesecima tragao za mladim glumcem koji bi pred kamerom oživeo ovaj lik. Samo dve nedelje uoči početka snimanja, kada je izgubio svaku nadu da ću naći pravog glumca kakvog je zamislio, u kancelarijama svoje produkcije, na jednom stolu u hrpi glumačkih portreta, na maloj fotografiji ugledao je nasmejano lice mladića sa izrazito krupnim očima. Odmah je znao da je on taj. Već sutradan je Nenad Okanović došao u "Kontrast studios" i ostalo je istorija.

Okanović je u seriji "Selo gori, a baba se češlja" napravio briljantnu ulogu, pa je danas jedan od traženijih glumaca kog gledamo u serijama "Branilac", "Državni službenik", "Bunar", "Složna braća: nova generacija"...

(Kurir.rs / TV Ekran)

Komentari / 0

Ostavite komentar