Željko Vasić otkrio kako je prestao da pije!

Pevač Željko Vasić otkrio je da je svojevremeno imao problem s alkoholom. On se vratio u prošlost i ispričao kako je došlo do toga da posegne za žestinom. Istakao je da je uz alkohol lakše podnosio svirke.

Zabava 22.01.2023 | 20:16
Željko Vasić otkrio kako je prestao da pije!

- Čuo sam svakakve čaršijske priče, koje nisu dospele do medija. Bio sam i homosekualac i narkoman, ma svašta sam bio. Jedino od toga što je istina je da sam u jednom momentu mnogo pio. To je bio jedini moj problem u životu. Tad sam već živeo sa svojom suprugom, koja mi je tada bila devojka. To što sam ja pio nije nas remetilo. Dešavalo se noću, kada radim. Ne znam zašto sam pio, valjda da bih mogao sve to da podnesem, kad je krenuo fitilj da mi se smanjuje.

Ne možeš trezan da trpiš pijane ljude. Jednostavno ne možeš! Moraš i ti malo da popiješ, a onda se pređe granica. Suštinski to nije dobro uticalo na mene. Nisam se dobro osećao - priznao je Željko Vasić i otkrio zahvaljujući rečima kog glumca se oslobodio poroka.

Dragan Nikolić
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

- Samo se desilo. Imao sam priliku da upoznam Dragana Nikolića u jednom restoranu. Slučajno je bilo, drugu se porodila sestra i on je seo sa nama. On nije pio, a pošto sam ja slušao neke njegove intervjue gde je pričao da je pušio pet pakli cigareta dnevno, pitam ga: "Dragane, vi ne pušite?", mi smo svi za stolom pušili, on kaže da je pušio sto cigareta dnevno. Tada sam ga pitao kako je ostavio, a on mi kaže: "Ne znam, jedno jutro sam se probudio i rekao ne mogu više" - prisetio se pop pevač.

(Kurir.rs/ Una)

Komentari / 0

Ostavite komentar