Viki oduševljena poklonom mladencima od 250.000 evra da je morala da snimi!

Mnogi naši pevači najviše vole da rade svadbe u inostranstvu, jer sem što ugovore lepe honorare, uzmu i ogroman bakšiš. Pevačica Viki Miljković je na svom Instagram nalogu podelila deo atmosfere jedne glamurozne svadbe najverovatnije u inostranstvu.

Zabava 23.01.2023 | 20:38
Viki oduševljena poklonom mladencima od 250.000 evra da je morala da snimi!

I sama Miljkovićeva bila je fascinirana raskošnom svadbom, a najviše poklonom za mladence.

 

Naime, na Instagramu je podelila kako izgleda navodno poklon za mladence - ferari koji košta 215.000 evra.

"Hit totalni", napisala je Viki uz video gde se vidi ferari, kao i sala za venčanje, koja je bila prelepo dekorisana sa kristalnim lusterima.

Podsetimo, voditeljka Ana Radulović s kolegama otkrila kako izgledaju romske svadbe na kojima sa kolegama snima emisiju, ali i vodi program.

"Kola, posluženje, pevači, novac, stajlinzi... oni se celi život pripremaju za te svadbe i ne samo svadbe, za babine, razvode...", rekla je Ana.

Zoran Pejić Peja voditelj je famoznih romskih svadbi i privatnih veselja već punih 30 godina, čije tajne otkriva.

Zoran Pejić Peja
FOTO: SHUTTERSTOCK, SONJA SPASIĆ

"Ja sam dobijao mercedes za svadbe i veselja, ali bude tu svega i svačega. Recimo, zovu me na veselje u Denovi, dolaze multimilioneri, biće para samo tako. Naveli mi imena gostiju, vidim biće dobra zarada. Ja sve organizovao, doveo pevače, orkestar, krenulo veselje, vidim ima para ali nije kao što smo navikli. Odradili smo dva dana, a kad sam isplatio pevače, muzičare, hotel, karte, bio sam u minusu sto evra. Svi sve dobili pare, samo ja nisam."

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar