Prijete supruzi ranjenog Miljana Delevića: Plašim se

Supruga ranjenog Miljana Delevića Ana rekla je danas da se plaši za bezbjednost svoje porodice jer njoj i njenom suprugu, koji je danas prebačen na VMA, na društvenim mrežama stižu pretijeće poruke od Albanaca.

Region 24.01.2023 | 19:24
Prijete supruzi ranjenog Miljana Delevića: Plašim se

"Plašim se, kako da se ne plašim, kod kuće imam malo dete od sedam godina", rekla je Delević za Kosovo onlajn.

Ona je dodala da je njen profil na društvenoj mreži trenutno blokiran i da ne može da postavlja objave, niti da odgovara na poruke.

Ana je danas posjetila supruga i rekla da je on prebačen na VMA u Beogradu.

"On je za sada dobro, svestan je. Videla sam ga na pet minuta, toliko su mi dozvolili jer je bio na intenzivnoj nezi. Prebacili su ga danas na VMA, ja sam se vratila kući", kazala je Delević.

Dodala je da se prilikom posjete srela i sa direktorom Kancelerije za KiM Petrom Petkovićem, koji joj je prenio da se Vlada Srbije zalaže za to da se na KiM održe mir i stabilnost.

Delević je, povodom prijetećih poruka, rekla i da u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice nema nadležnih organa i policije kojima bi mogla da se obrati za pomoć i traži zaštitu.

"Ništa, ključ u bravu i zaključaj se u kuću. Moj sin juče i danas nije išao u školu. On je prvi razred, mali je, deca su ovde veći političari od odraslih i sve razumeju, možda neće ići u školu ni sledeće nedelje", rekla je Delević.

Pripadnici ROSU pucali su u ponedjeljak oko 11.30 kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dvojica Srba.

Tom prilikom automobil je izrešetan, vozač nije povrijeđen, a Delević, koji se nalazio na mjestu suvozača, je ranjen.

(Tanjug   Foto:Tanjug)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

AD

24.01.2023 18:44

Sta znaci "nelegalni punkt"? Kako policija moze imati nelegalni punkt?

ODGOVORITE
Name

Panter

24.01.2023 20:28

Za papka AD koji se pravi blesav - zna se ko postavlja punktove i poslije ih sklanja

Name

Re

24.01.2023 22:30

Ajde ti, papak, odgovori na pitanje i ne pravi se pametan... Dakle, jos jednom pitam, kako policija moze postaviti "nelegalan" punkt??? Evo da ti kazem: ne moze! ...?

Name

Re

25.01.2023 04:28

Panter, gdje će veći papak od tebe koji glumi da nešto zna.Znači sljedeći put kad me policija bude zaustavljala samo prođem, jer sam odlučio da mi se ne sviđa njihova frizura i samo vanzemaljci imaju pravo postaviti punkt i naravno KAMIONDzIJE.

Name

xx

24.01.2023 19:11

Srbima života nema na KiM. Što pre shvate da je to jedina istina sačuvaće sebe i svoju porodicu. Život je jedan, koji su oni davno potrošili braneći gole živote.

ODGOVORITE
Name

Damir

24.01.2023 21:12

Nemaju oni srece kao vi nema alija na kosovu da vam pokloni kao nas vama st vam je dao RS

Name

Haloooo

24.01.2023 19:28

Je li iko od srBskih medija tačno naveo zašto su pucali na auto

ODGOVORITE
Name

Istina

25.01.2023 07:47

Nesto mi nestima u cijeloj prici.Gospodja se konsultuje sa politicarima po Beogradu a dole zivi sa porodicom,kako misli nastaviti,zar ne vidi da je pitanje dana kad ce i negormalno priznati Kosovo. Nije mi jasan pojam nelegalna policija i ko bi tamo trebao odrzavati red a znamo da je puno sverca i mafije??

ODGOVORITE
Name

Kriminogena faca

25.01.2023 09:04

Nije ovaj bježao zato što je srbin... Ko i kod nas, kriminalci najveće"patriote"

ODGOVORITE