Devojčica traži od policije dokaz o poseti Deda Mraza

Policija na Roud Ajlendu saopštila je u petak da testira DNK pronađenu na kolačiću i šargarepi kako bi dokazala da je Deda Mraz posetio kuću jedne devojčice u noći 24. decembra.

Zanimljivosti 27.01.2023 | 16:27
Devojčica traži od policije dokaz o poseti Deda Mraza

Prema rečima zvaničnika, mlada istražiteljika iz Kamberlenda podnela je pismo u kome je zahtevala da se uradi DNK analiza na delimično pojedenim ostacima kolačića i šargarepe koje je nabavila na Božić.

10-godišnja Scarlett Doumato počinje pismo rečima:
“Draga policijska upravo Kamberlenda. Uzela sam uzorak kolačića i šargarepe koje sam ostavila Deda Mrazu i irvasima na Badnje veče i pitala sam se da li biste mogli da uzmete uzorak DNK i vidite da li je Deda Mraz pravi?” izveštava Fox5

 

 

Kao takav, šef Metju Benson je “odmah“ dao instrukcije svom istražnom odeljenju da prosledi njene dokaze Odeljenju za zdravstvo i forenzičke nauke države Rhode Island na analizu.

Šef Benson je primetio: „Ova mlada dama očigledno ima istančan smisao za istinu i istražni proces i uradila je ogroman posao upakujući svoje dokaze za podnošenje. Daćemo sve od sebe da joj pružimo odgovore.“

“Dok policijska uprava Kamberlenda čeka rezultate testiranja, odeljenje je bilo u kontaktu sa ovom budućom CPD detektivom i pružilo joj neke već otkrivene dokaze koji podržavaju prisustvo Deda Mraza u njenom kraju u noći 24. decembra 2022. dodaju iz Uprave policije piše sajt ndtv.
 
(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar