Ključ od automobila joj se zabio u lice!

Mlada Kanađanka morala je da bude hospitalizovana nakon što je doživela bizarnu nesreću sa ključem automobila! Kanađanki ključ od automobila se zabio u lice kada joj ga je prijatelj nehajno bacio.

Zanimljivosti 31.01.2023 | 16:36
Ključ od automobila joj se zabio u lice!

Rene Larivijer, 24-godišnja žena iz Sudberija u Kanadi, izlazila je sa svojim prijateljima iz svog stana da poseti lokalni Mekdonalds kada je zamolila prijatelja da joj baci ključeve od automobila koje je zaboravila.

Ono što je trebalo da će biti lako uhvatiti ispostavilo se na kraju da baš i nije! U jednom trenutku njen ključ od automobila se nekako odbio iz njene ruke i bukvalno zabio njeno lice. Mora da je i to bilo baš  preajko bacanje odnsno prejak hitac iz ruke, jer kada je metalni deo ključa udario Reneino lice, zapravo joj je probio obraz i zaglavio joj se u licu.!

Osećala sam pritisak, ali osećala sam se kao da me upravo udario ključ u lice, kao da sam propustila svoj ulov“, priseća se 24-godišnjakinja. “Moj prijatelj me je pogledao i rekao: ‘O, moj Bože, ne mrdaj’,” i počeo je da paniči.

Adrenalin je očigledno otupio bol Renée Lariviere , a dok ju je njen prijatelj polako vodio do kupatila, ona je zapravo mislila da preteruje u svojoj zabrinutosti. Međutim,kada je videla gde joj je ključ od automobila se zabio tek tadaje nastupila prava panika jer je videla da joj ključ od auta viri iz lica.

“Uplašila sam se. Moja briga je bilo moje oko! Nije me briga za ožiljak. Ožiljci, ako se pravilno brinete o njima, će nestati. To nije bila moja briga. Moja briga je bila: „Hoću li moći da vidim?“ , rekla je ona.

Reneini prijatelji pozvali su hitnu pomoć i čim je stigla u bolnicu, uradila je CT, a pozvan je plastični hirurg da izvadi ključ od automobila i zašije ranu. Skeniranje je otkrilo da je predmet ušao gotovo 1.5 cm duboko u njenu nosnu šupljinu, ispod samog oka.

“Dolazili su lekari sa različitih odeljenja da vide jer nisu mogli da veruju“, rekao je Larivijer. “Jedan od njih je došao i tražio da slika kako bi mogao da pokaže svojim učenicima. Bio je lekar u hitnoj pomoći, pa je pokušavao da im pokaže da se sve može desiti. “

To je prilično gadna rana, za koju biste pomislili da definitivno ostavlja ožiljak. Ali pogrešili biste. Rene Larivijer ne samo da se potpuno oporavila nakon čudne nesreće, već čak nema ni ožiljak koji bi dokazao da se bizaran inciodent sa ključevima i licem ikada desio.

 

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar