Roditelji ostavili bebu na aerodromu i krenuli u avion

Nevjerovatna situacija zabilježena je u Izraelu, gdje su roditelji odbili da kupe posebnu avionsku kartu za svog dječaka, i ostavili su bebu na šalteru za prijavu uTel Avivu.

Svijet 02.02.2023 | 12:01
Roditelji ostavili bebu na aerodromu i krenuli u avion

U namjeri da lete Rajanerom sa svojim djetetom, osoblje je juče zamolilo roditelje da plate kartu za bebu, navodi izraelska novinska agencija Mako. Ovo je izazvalo svađu na aerodromu Ben-Gurion u Tel Avivu, pri čemu su roditelji odbili da plate kartu za svoju bebu za let za Brisel.

Prema Rajaner-u, ljudi koji putuju sa bebom mogu ili da plate oko 25 funti za sjedište u krilu ili mogu da kupe zasebno sjedište za dijete po standardnoj cijeni za odrasle. Tako da su vlasnici belgijskih pasoša navodno ostavili svoje dijete na prijavi u kolicima za bebe i odjurili na kontrolu pasoša.

Osoblje aerodroma uočilo je napušteno dijete i odmah pozvalo policiju, koja je pronašla roditelje i privela ih na ispitivanje. Na snimku koji je pribavio Mako mogu se videti šokirani radnici koji pomjeraju ćebe sa sedišta za bebe da bi vidjeli bebu unutra.

Menadžer šaltera Rajaner-a je rekao: "Svi radnici su bili u šoku. Nikada nismo vidjeli ovako nešto. Nismo mogli da vjerujemo šta smo videli".

"Njih dvoje su zakasnili na let nakon što su se šalteri za prijavu zatvorili. Par je ostavio korpu sa bebom i krenuo prema terminalu", saopštila je izraelska uprava za aerodrome.

Vlasti su saopštile da je menadžer smjene, koji se bavi uslugama u Ben-Gurionu, "odveo par nazad do šaltera da uzme bebu i pozvao policiju i čuvara", "Par je uzeo bebu nazad", dodali su nadležni.

(MONDO  Foto: PRINTSCREEN/METRO) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jevrejska sekta

02.02.2023 15:22

Za malu bebu cijena kao za odrasle!? Bagro! Cionisti! Samo da zarade! Bagro pokvarena!

ODGOVORITE