Hasan Dudić ponovo odbijen za nacionalnu penziju

Pevač Hasan Dudić ponovo je odbijen za nacionalnu penziju, te se oglasio da na kraju nije uspeo da je dobije.

Zabava 16.03.2023 | 18:28
Hasan Dudić ponovo odbijen za nacionalnu penziju

- Ponovo sam preležao koronu, udarilo mi je na srce, grlo, mozak, prostatu, stalno sam po bolnicama, zato se nadam da ima ljudi koji će me podržati u mojoj borbi - ističe Hasan.

 

Podsetimo, pevač je svojevremeno tvrdio da su ga lekari jedva spasli nakon što mu je pozlilo zbog jake alergije i gušenja sumporom u jednoj vojvođanskoj banji.

Hasan Dudić
FOTO: PRINTSCREEN

- Otišao sam u banju na lečenje, pošto sam bio brutalno napadnut i imam ozbiljne zdravstvene posledice. Međutim, tamo je veliko isparavanje sumpora, a ja imam jake alergije. Pet puta sam se gušio tokom spavanja i žalio sam se doktoru da mi nije dobro, ali on je mislio da su to obične reakcije na lečenje. U nedelju, negde oko dva sata po podne, naglo mi je pozlilo. Od posledica gušenja jezik mi se zadebljao i pao mi je mrak na oči. Otad se ničega ne sećam, samo su mi rekli da sam imao kliničku smrt i da su me jedva povratili. Kada sam čuo koliko je ozbiljna situacija, zahtevao sam da se čujem sa doktorima iz Beograda koji me leče. Oni su odmah rekli da je alarmantno i da moraju odmah da me prebace u Beograd. I dalje se ne osećam dobro, teško govorim i imam nesvestice, ali nadam se da će sve biti u redu - rekao je tada Dudić.

(kurir.rs/republika)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BL

16.03.2023 21:01

Zao mi te zelim ti brz oporavak ali Bogami nisi ti za nacionalne penzije.

ODGOVORITE
Name

Gremi

16.03.2023 21:10

Pa ovo je smešno kakva nacionalna penzija po kom osmovu

ODGOVORITE